Снимка за 'The Goldbergs': Къде е Мъри?

'The Goldbergs': Къде е Мъри?

Комедията на ABC - ‘The Goldbergs’ ще е с един патриарх по-малко в предстоящия 10-ти сезон, който ще излезе на 21-ви септември. Изглежда персонажът на Джеф Гарлин - Мъри Голдбърг е официално мъртъв.

Не може да се каже, че това е някаква изненада за феновете на комедията, които следят случващото се в последната година. Както сме ви докладвали, Гарлин беше обвинен в тормоз над колегите си и срещу него се водеше разследване от екипа на ‘Човешки ресурси’.

В скорошно интервю, Алекс Барноу сподели, че Мъри, като персонаж, ще е бил мъртъв от няколко месеца, към дата на която ще стартира новият сезон и новите сюжетни линии. Ето какво сподели той:

“Това ще е семейство което все още не се е примирило с факта, че баща им си е отишъл, но, един вид, са продължили напред и са се справили с голяма част от трудностите. Започваме с оптимистична настройка за предстоящото бебе на Ерика и гледаме напред в бъдещето. Това е възможност за една интересна емоционална основа, за това как те се държат.”


Публикувано на 31.08.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
The Goldbergs

Действието в шоуто се развива в Дженкинтаун, Пенсилвания през 80-те години и проследява живота на семейство на име Голдбъргс. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации