Снимка за 'The Handmaid's Tale' - подновен за 6-ти и последен сезон!

'The Handmaid's Tale' - подновен за 6-ти и последен сезон!

Hulu поднови 'The Handmaid's Tale' за 6-ти и последен сезон, точно преди премиерата на 5-тия сезон на 14-ти септември.

Продължение на сериала 'The Testaments' в момента се подготвя, отново от създателя Брус Милър.  Базиран на романа със същото име на Маргарет Атууд , новият сериал ще продължи от там, където краят на 6-ти ще ни остави.

'Беше истинска чест да разкажем историята на Маргарет Атууд и нейния свят, и се вълнуваме да покажем на зрителите шестата и финална глава', каза Милър. 'Благодарни сме на Hulu и на MGM за това, че ни позволиха да разкажем тази история, която, за съжаление, си остава също толкова уместна и до днес. Във възторг сме от подкрепата на феновете, без които никога нямаше да стигнем до тук.'

Петият сезон проследява Джун, изиграна от Елиабет Мос, която се сблъсква с последствията от убийството на командир Уатърфорд. Тя ще трябва да се изправи лице в лице с неговата вдовица Серина, а също и да открие коя е и каква е нейната цел, защото след събитията отговорите на тези въпроси са се променили завинаги.

Командир Лаурънс работи с Ник и леля Лидия и се опитва да свали Джилиад и да се издигне на власт. Все още в Канада, Джун, с помощта на Люк и Мойра, се бори с Джилиад от разстояние и продължава мисията си, чиято цел е да спаси и да се събере отново с Хана.

В петият сезон участват още Джозеф Финес, Ивон Страховски, Брадли Уитфорд, Макс Мингхела, Анн Дауд, О.Т.Фагбинъл, Самара Уили, Маделин Бруър, Аманда Бругел, Сам Джагър и МакКена Грейс.

'Преди пет години, почти на същия ден, 'The Handmaid's Tale' стана част от историята, като беше първият сериал от стрийминг платформа, който спечели награда Еми. Истинска привилегия и удоволствие е да работим с талантливия екип на това шоу - разнообразна и изключителна група от хора, които продължават да създават висококачествена телевизия. Брус, Уарън, Лизи и целият екип от MGM са невероятни партньори и се надяваме феновете да се насладята на последните два сезона', каза Крейг Ъруич, президент на ABC Entertainment, Hulu и Disney Branded Television Streaming Originals. 

Публикувано на 09.09.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Историята на прислужницата (The Handmaid's Tale)

Сериалът проследява жена, принудена да живее като наложница във фундаменталистко теократично общество в близкото бъдеще. В тоталитарния Гилеад – някогашните САЩ – правата на жените на практика не съществуват. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации