Снимка за 'The Last of Us' - излезе официалният трейлър!

'The Last of Us' - излезе официалният трейлър!

Излезе официалният трейлър на оригиналната дистопична драма на HBO 'The Last Of Us' по време на панела CCXP22 в Сан Паоло, Бразилия.

Деветте епизода на първия сезон ще дебютират на 15-ти януари, неделя, по HBO и също така ще са достъпни на стрийминг платформата HBO Max.

Базиран на видео игра, в сериала 'The Last of Us' действието се развива 20 години след като модерната цивилизация е била разрушена. Джоел, силен и несломим оцелял, е нает, за да пренесе Ели, 14-годишно момиче, извън карантинната зона. Това, което започва като малка задача, изведнъж се превръща в брутално и сърцеразбиващо пътешествие през САЩ и двамата започват да разчитат един на друг, за да запазят живота си.

Участват Педро Паскал, Бела Рамзи, Габриел Луна, Ана Торв, Нико Паркър, Мъри Бартлет, Ник Оферман, Мелани Лински, Сторм Рийд, Мерли Дандридж, Джефри Пиърс, Ламар Джонсън, Кийвън Уудард, Греъм Грийн, Илейн Майлс, Ашли Джонсън и Трой Бейкър.

Видео играта е създадена от Naughty Dog, специално за PlayStation платформите, и е написана и продуцирана от Крейг Мазин и Нийл Друкман. Сериалът е продуциран от Sony Pictures Television и изпълнителни продуценти са Каролин Щраус, Еван Уелс, Асад Куизилбаш, Картър Суон и Роус Лам.

Можете да гледате дългоочаквания трейлър долу.


Публикувано на 05.12.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Last of Us

Джоел и Ел, събрани от обстоятелствата, трябва да разчитат един на друг и да оцелеят в една брутална Америка, където пандемия е унищожила света, който познаваме. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации