Снимка за 'The Patient': Официален трейлър!

'The Patient': Официален трейлър!

 Терапевтът Алан Страус е държан като заложник от свой пациент – Сам Фортнър, който му разкрива, че е сериен убиец. Изненадващо, Сам иска нещо нестандартно от Алан – терапевтът да обуздае убийствените му пориви.

 В общи линии, това е сюжета зад мини сериала ‘The Patient’, който ще дебютира на 30-ти август по Hulu, за да ни разкаже една вълнуваща история, пречупена през призмите на един терапевт и един сериен убиец. Ако нямате търпение – хвърлете един поглед на трейлъра, който се появи съвсем скоро!

 Продуцентите, зад този уникален трилър, са Джоел Фийлдс и Джо Вайсберг.

 Какъв е сюжетът на ‘The Patient’?

 За да оцелее, Алан трябва да разкрие объркания ум на Сам и да го спре да убива – завинаги. Но, Сам отказва да говори по критични теми, като тази за майка си. Алан е сам и затворен, което отключва неговите собствени спомени и погребани проблеми. В главата му се появяват картини от собствените му сеанси с терапевт, смъртта на съпругата му и отчуждението му от фанатично религиозния му син.

 По време на заточението си, Алан разкрива колко надълбоко се коренят проблемите на Сам, а и неговите собствени, както и колко работа има, за да събере собственото си семейство. Времето изтича, а Алан се бори отчаяно, за да спре Сам, преди да се превърне в негов съучастник или по-лошо – жертва.

Какъв е продуцентският състав на ‘The Patient’?

 Фийлдс и Вайсберг са сценаристи, а Карел е изпълнителен продуцент, заедно с Каролин Муур, Виктор Хсу и Крис Лонг. Сериалът е продуциран от FX Productions.

 Трейлър

 


Публикувано на 24.07.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации