Снимка за 'You' получава по-ранна премиера!

'You' получава по-ранна премиера!

Ето нещо, за което феновете на 'You' могат да благодарят на Деня на Благодарността. Разделеният на две части 4-ти сезон на хитовото шоу на Netflix ще излезе един ден по-рано от очакваното. Те обявиха, че първата част на сезона ще дебютира в четвъртък, 9-ти февруари, а втората един месец по-късно - на 9-ти март.

'You', базиран на романа на Каролайн Кепнес със същото име, разглежда въпроса 'Какво би направил за любовта?'. Главният герой Джо Голдберг, игран от Пен Баджли, е човек, готов на всичко за любовта.

Третият сезон приключи с Джо, тръгвайки да търси Мариан в Париж. Той сега е в движение и новият сезон ще ни заведе в Лондон, където Джо приема ново име - професор Джонатан Муур.

Към Баджли се присъединяват Шарлот Ричи, известна от сериалите 'Call The Midwife' и 'Ghosts', и Лукас Гейдж от 'The White Lotus'.

'You' е продуциран от Berlanti Productions и Alloy Entertainment, в партньорство с Warner Bros. Television. Грег Берланти, Сера Гамбъл, Сара Шехтър, Лесли Моргенщайн, Джина Джироламо, Джон Скот, Нийл Рейнолдс, Майкъл Фоли и Джъстин Ло са изпълнителни продуценти.


Публикувано на 25.11.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Ти (You)

Опасно очарователен, интензивно натрапчив млад мъж предприема крайни мерки, за да се вмъкне в живота на онези, от които е заинтригуван. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации