Снимка за ТОП 5 коледни филма през 2022г.!

ТОП 5 коледни филма през 2022г.!

Пристигна и най-прекрасното време от годината, когато празниците създават уют и семейни спомени. Коледа наближава, а с нея и вълнението около ароматните гозби, купуването на подаръци и тръпчивото греяно вино. Решили сме да ви изненадаме с един по-различен списък с филми, които да гледате този декември.

Всички сме свикнали да попадаме на списъци с класически филми, които са страхотни, но защо не вкараме щипка свежест? Представяме ти 5 нови филма, които да те заразят с коледно настроение и незабравими емоции.


Falling for Christmas

Красотата на коледните филми е в тяхната простота и предвидимост. Netflix ни изненадаха с една вълнуваща колаборация с Линдзи Лоън, коята се въплъщава в дъщеря на бизнес магнат, която има амнезия. Развоят е предвидим, неочаквано влюбване в непознат и коледна романтика!


Santa Camp

Кой казва, че Дядо Коледа трябва да е дебел, бял и с брада? Новата продукция на HBO Max се изправя срещу всички норми и разгръща живота на един чернокож Дядо Коледа, който се присъединява към цветната група на останалите щастливи дядовци. Различен, интересен и уникален филм, който ще ви спечели със своята сърдечност и празничен дух!


A Hollywood Christmas

Е, вече сме виждали концепцията за филм във филма, но това не означава, че не можем да повторим. Младата филмова директора, която работи по своя коледен филм, се сблъсква с коледните клишена коледните филми в реалния си живот. Филма ще можете да гледате началото на този декември по HBO Max.


Hotel for the Holidays

Мадлейн Печ е звездата на този романтичен филм, който ще постави персонажа на актрисата от Riverdale в интересен любовен триъгълник. Дали тя, мениджърът на претенциозен хотел, ще избере главния му готвач или хотелски гости, който се оказва и принц? Е, това ще разбереш на втори декември по Freevee!


Something from Tiffany's 

Всички обичаме Кендрик Сампсън и Зоуи Дойч, а не биха ли били прекрасна двойка? Със сигурност, за това и ще имаме шанс да проследим романтичното приключение на техните персонажи в новия коледен филм на Amazon Prime Video. Объркан годежен пръстен и изненадваща любов, какво по-хубаво? На Коледа наистина стават чудеса и хората откриват сродните си души!

Това бяха нашите 5 предложения, които да сгреят душата ви през празничния сезон. Следете сайта, защото ви очакват още много коледни изненади!


Публикувано на 24.11.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации