Снимка за Вселената на 'Странни неща' - Netflix подготвя анимация!

Вселената на 'Странни неща' - Netflix подготвя анимация!

'Stranger Things' приключва след 5 сезона по Netflix, но вселената му се увеличава. Неименуван анимационен сериал получи зелената светлина на студиото и Netflix ще работят по него заедно с Flying Bark Productions и изпълнителният продуцент Ерик Робълс.

Сериалът дебютира през 2016-та година, с участието на Уинона Райдър, Дейвид Харбър, Фин Уолфхард, Мили Боби Браун, Гейтън Матарацо, Кейлъб МакЛафин, Наталия Дайър, Чарли Хийтън и Ноа Шнап. Проследява жителите на измисления град Хоукинс, Индиана, пълен с паранормални събития и алтернативни измерения.

Не се знае все още какъв ще е сюжетът на анимацията.

'Ние винаги сме си мечтали за анимационен 'Stranger Things', в стил сутрешните анимации, с които ние израснахме, и тази мечта да стане реалност, е много вълнуващо', казаха Мат и Рос Дъфър, създателите на сериала, този понеделник. 'Не можеше да сме по-впечатлени от това, което са измислили Ерик Робълс и неговия екип - сценарият и рисунките са невероятни, и нямаме търпение да споделим повече с вас! Приключението продължава.'

Изпълнителни продуценти са братята Дъфър с компанията им Upside Down Pictures, Шон Леви и Дан Коен с 21 Laps и Робълс от името на Flying Bark.

Публикувано на 12.04.2023 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Странни неща (Stranger Things)

На 6 ноември 1983 г. в щата Индиана по загадъчен начин изчезва 12-годишния Уил Байърс. Майката на изчезналото момче, Джойс (Уинона Райдър), прави всичко, за да го открие. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации