Снимка за Знаете ли тези любопитни факти за'Outer Banks'?

Знаете ли тези любопитни факти за'Outer Banks'?

Третият сезон на ‘Outer Banks’ ще излезе на платформата Netflix съвсем скоро и феновете на приключенския сериал са повече от развълнувани. Докато чакаме – знаем, че последните дни и в този случай последните два месеца, са най-тежки, затова можете да убиете времето, като хвърлите поглед на любопитните факти за звездния каст и за шоуто, които ще ви представим. Някои от тях може би вече знаете, а други може да ви изненадат.

1. Руди Панкау за малко да получи ролята на Джон Б! Руди играе Джей Джей и перфектно се вписва в ролята си, което сигурно го прави много странно за феновете да си го представят като когото и да е друг! До последното си прослушване Руди мислил, че ролята, за която се представя, е тази на Джон Б. В момента той може да се смее на гърба на това недоразумение, но екипът определено е трябвало да го информира по-рано.

2. Актьорите имат много свобода да импровизират със сценария! Това е голяма изненада и може да се забележи положителният ефект в епизодите, защото повечето сериали не обичат импровизации и всичко трябва да е казано дума по дума, както е написано. Именно там е разликата в ‘OBX’ и вероятно една от скритите причини за успеха му – диалозите и сцените изглеждат много по-естествени и това се усеща от зрителите.

3. Чудите се къде преди сте виждали Маделин и Чейс? Маделин Клайн и Чейс Стоукс, които играят съответно Сара Камерън и Джон Б, се появяват за малко в друг хит на Netflix - ‘Stranger Things’. Стоукс участва в шести епизод на първи сезон, повече като статист, отколкото истинска роля, а Маделин играе популярното момиче Тина, в два епизода в началото на втори сезон и повече можете да я забележите.

4. Капитан Ланс Джулиан, който е бил част от екипа на филма ‘Titanic’ като морски биолог, работи и по ‘Outer Banks’! Той работи по първите два сезона и предполагаме по третия. Екипът на сериала трябва да са доста наясно с океана, за да може нещата да са възможно най-реалистични. Същото важи и за актьорите – те трябва да се подготвят физически и да се научат как да карат лодки, да се гмуркат, да плуват и да сърфират така, сякаш са го правили цял живот.

5. Повечето от сериала е заснет в Чарлстън, Южна Каролина. Друг град обаче, този път в Северна Каролина, е играл за вдъхновение – режисьорът на сериала Джонас Пейт споделя, че мястото, за което е мислил, е бил Уилмингтън, пристанищен град с невероятни гледки и скрити плажове. Маделин Клайн, която родом е от Южна Каролина, говори наскоро в интервю как и се е наложило да се върне обратно в своя край за снимките и как, въпреки че по начало не е била много доволна от това, сега го намира за истински късмет.

6. Както често се случва в сериали и филми с тийнейджъри, актьорите, които ги играят, са всъщност доста по-възрастни. В ‘Outer Banks’ такъв е случаят с Чейс Стоукс – той е на 30 години в момента и започва снимките на шоуто, когато е на 27. Колегите му са все в началото на 20-те си години и повече се вписват в имиджа на тийнейджъри, но и при него се получава – повечето фенове, освен ако не проверят тази информация, не подозират за разликата в годините.

7. Спомняте ли си романтичната целувка под дъжда на Джон Б и Сара в 1-ви сезон? Това е и първата целувка за двойката и всъщност е била пълна импровизация, а не по сценарий! И двамата се вдъхновяват от дъжда и решават, че това е съдба. Не им трябва друга подкана и сцената е като изкарана от ‘Тетрадката’. Това показва, че винаги трябва да слушаме интуицията си – съгласяват се и режисьорите, които запазват сцената.

8. Голяма част от сериалът е заснет по време на глобалната пандемия, която обхвана света. Стоукс и Панкоу, лоялни на приятелството на Джон Б и Джей Джей, живеят заедно по време на снимките, за да може да се сближат и да играят истински приятели по-добре на екрана. По време на пандемията им се налага да са под карантина заедно, и да приютят още Маделин и Дрю Старки (Рейф Камерън в сериала). Останалите им колеги са наблизо – Джонатан Дейвис и Остин Норт също са съквартиранти.

9. Мадисън Бейли – която не бива да забравяме, е един от официалните фотографи на снимачната площадка… ако можем така да се изразим. Актьорите споделят как във всеки свободен момент между снимките Бейли прави селфита, снима колегите си и държи да има всеки момент запечатан. Можем само да и благодарим и предполагаме, че тя седи зад всички забавни снимки, които виждаме на каста в социалните мрежи.

10. Маделин Клайн и Чейс Стоукс са двойка и в истинския живот за около две години и се разделят през ноември 2021-ва. Те се запознават по време на прослушванията и на MTV наградите през 2021-ва печелят тази за ‘Най-добра целувка’ и я пресъздават на сцената на събитието. Близки на двамата споделят, че те са в добри отношения и са само приятели. Въпреки това през началото на 2022-ра тръгват слухове, че Маделин ще напусне сериала, които тя отрича и вече знаем, че са били само лъжа.

Надяваме се фактите ни да са ви поразвеселили и да сте научили нещо ново за любимите ни бунтари. Очаквайте 3-тия сезон на вълнуващото шоу на 23-ти февруари!

'Outer Banks' - снимки.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 13.01.2023 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Outer Banks

Група тийнейджъри открива карта за отдавна изгубено съкровище и се сблъсква с множество тайни и предизвикателства. Дали приятелството им е достатъчно силно да ги опази живи? Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации