За HollyHQ

HollyHQ е български сайт за всичко свързано с филми, сериали, актьори, режисьори и други. Отразяват се сериали и филми от обширна тематика, но фокуса е към не толкова популярните и предстоящи сериали.

HollyHQ стартира през средата на 2020 г. и отразява главно американски и британски продукции. За сега, Български продукции не се отразяват.
При интерес за публикуване може да се свържете с нас. Всеки който има желание да пише публикации за киното, филми, сериали и всичко подходящо за този сайт, е добре дошъл да направи HollyHQ поле за неговата изява. Изпратете съдържанието чрез посоченият линк и след одобрение ще публикуваме публикацията с Вашето име. За дългосрочно участие може да кандидатствате за автор.

Търси се автор/преводач на новини. Ако имате интерес свържете се с нас или оставете коментар с валидна поща. Не се изисква предишен опит.

Кои сериали са под наблюдение в HollyHQ

Новини се съобщават за всички сериали на ABC, CBS, CW, FOX и NBC. За Netflix, HBO, Hulu, AMAZON PRIME VIDEO, Disney+, HBO MAX, FX и SHOWTIME се съобщават повечето продукции. За всички останали (като SYFY , AMC, Freeform, TNT) само най-популярните с най-важна информация.

Съобщаване за нов сезон или прекратяване на сериал:

Обичайно до 24 часа от официалното съобщаване ще има публикация за това в HollyHQ. В случай, че е масово подновяване или прекратяване на сериали е възможно да бъде отразено в сайта няколко минути след официалното съобщаване. Това се случва около май месец където през около час се съобщава статуса за няколко сериала в продължение на ден-два. В този случай публикациите ще са максимално кратки с цел бързо публикуване, а след време ще се допълнят с повече информация.

Кои филми са под наблюдение в HollyHQ

Всички които излизат в бокс офиса. А също и: най-популярните с ограничена премиера, не толкова известни, но високо оценени и филми към които автора на публикацията проявява интерес.