Снимка за Познайте кой е най-дългоочакваният филм на лятото!

Познайте кой е най-дългоочакваният филм на лятото!


Наскоро споделихме с вас няколко филма и сериала, които ще можете да намерите на платформите в най-скоро време, но ето, че днес ще говорим за най-вълнуващата продукция, в името на която светът се е обединил, и ще намерите в кината това лято, на 21-ви юли.


Говорим именно за ‘Barbie’ на Грета Гервиг и сме сигурни, че поне веднъж досега сте чули за проекта. Нека започнем с това, че не е нужно да сте фенове на култовата кукла и нейната ‘вселена‘, или пък да сте си играли с нея като малки, за да се поинтересувате от този филм. Той е за всички, които искат да се посмеят и за малко да забравят за реалния и далеч по-досаден свят. Пълен с ярки цветове, тонове розово, смях и един от най-добрите кастинги някога, ‘Barbie’ ще дебютира точно в разгара на лятото и ще остане в неговото сърце.


Австралийската блондинка Марго Роби, която вече от години се доказва във всевъзможни роли като прекрасна и талантлива актриса, влиза в ролята на главната Барби, а Раян Гослинг е главният Кен. Участват още Кейт МакКинън, Иса Рей, Ема Маки, Симу Лиу, Скот Евънс, Америка Ферера, Майкъл Кера, Уил Фарел и други. 

Грета Гервиг вече ни е дала много култови продукции, включително скорошната екранизация на ‘Little Women’ и ‘Lady Bird’, и е хвалена много от критиците и зрителите. Тя е изключително внимателна към детайлите и си знае работата, както стана ясно дори само от трейлъра на 'Barbie' - всичко е досущ, както си го спомняме, и както го украсява детското въображение. Голямо впечатление направи на феновете например това, че Барби във филма ходи на пръсти, досущ както са стъпалата на истинската кукла.

Саундтракът на продукцията е пълен със звездни изпълнения, танцувални, летни и празнични. Включва песни от Лизо, Дуа Липа, която и участва във филма, Ники Минаж, Хайм, Ейва Макс и още много, като дори и индивидуално изпълнение от мулти-талантливия Раян Гослинг.


Сюжетът проследява Барби и Кен, които напускат света на Барби и се озовават в истинския, където нещата не са толкова перфектни и розови. Можем да се насладим на утопията, където всички Барби-та и Кен-овци живеят, а после да видим как двата главни героя ще навигират едно съвсем различно място. Комедията блика отвсякъде и не само ще се забавлявате, ами и ще се наситите на цветове, приказна естетика и зареждаща енергия, право през екрана.


Марго Роби сподели наскоро в интервю за Variety, че много се е забавлявала по време на снимките и описа снимачната площадка като такава, пълна с много песни, смях и танци, което се усеща и предава към нас зрителите дори от малкото, което вече сме видели от филма и можем да си представим фурора, който ще предизвика, щом удари кината. Раян Гослинг на свой ред каза, че ще останем изненадани и филмът не е само това, което си мислим, че ще бъде.


Можете да гледате трейлъра долу и не забравяйте да си запазите датата!



'Барби' - снимки!
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 31.05.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации