Снимка за '911: Тексас': Подновен за четвърти сезон!

'911: Тексас': Подновен за четвърти сезон!

 Fox поднови спинофът на ‘9-1-1’, ‘9-1-1: Lone Star’, за неговия четвърти сезон. Докато този сериал се радва на заслужено подновяване, други тънат в неведение. Все още не са приключили преговорите около подновяването на ‘9-1-1’ и ‘The Resident’. Съвсем скоро очакваме окончателното решение на продуцентските компании.

  Преговорите, за двата сериала, текат с пълна сила, но все още не могат да се вземат окончателни решения. Изглежда мрежата на Fox иска да се фокусира върху подновяването на сериали и прекратяването на онези, които продължиха прекалено дълго. Преговорите срещат множество спънки, част от които се дължат на това, че Fox и студиото, което разработва ‘9-1-1’ и ‘The Residnet’, 20th Television, вече не са част от една и съща компания. Тази ситуация прави нещата сложни и от към финансова гледна точка, особено, когато говорим за продукции, които са от дълго време на екрана.

 Изявление на Fox Entertainment:

“Гледаме оптимистично на преговорите. Уповавайки се на дългата история между нас и 20th Television, вярваме, че сме в доста добра позиция. Ние обожаваме Раян Мърфи и сме много доволни, че ‘Lone Star’ вече е договорен и на изчакване.”

 Сериалът е един от любимците за началото на делничната седмица. Понеделник, наистина, е любимият ден от седмицата на ‘9-1-1’, а и както виждаме – на ‘Lone Star.’


Публикувано на 21.05.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации