Снимка за 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

‘Don’t Worry Darling’ е продукция, режисирана от Оливия Уайлд, която дебютира миналата седмица на 79-тия филмов фестивал във Венеция. Филмът ще излезе по кината на 22-ри – 23-ти септември по света и в него участват Хари Стайлс, Флорънс Пъг, Джема Чан, КиКи Лейн, Ник Крол и Крис Пайн.

Сюжетът разказва за Алис и Джак Чембърс, съответно Пъг и Стайлс, щастлива двойка през 1950-те години, които водят привидно перфектен живот във Виктори, Калифорния, град, който е бил създаден и платен от мистериозната компания, за която Джак работи. Алис е любопитна да разбере повече за работата на съпруга си по тайния Victory Projectи незнанието започва да я тормози. Тяхната утопия малко по малко се разпада, когато тя постепенно разследва проекта и напрежение плъзва из тяхното общество.

Филмът трае точно два часа. Снимките продължиха от октомври 2020-та година до февруари 2021-ва в Лос Анджелис, като по средата имаше пауза за двуседмична карантина, след като няколко членове на екипа се заразиха с Ковид. Първо излизат трейлърите и те изглеждат доста обещаващи, събрали всички стряскащи и напрегнати моменти заедно, изграждайки една мистерия. Готовият резултат, обаче, въпреки че наистина е дългоочакван и феновете са нетърпеливи и любопитни още от самото начало, получава доста смесени ревюта от критиците.

Флорънс Пъг, която през последните години успя да покори доста от върховете в Холивуд и стана едно от най-известните и обичани имена, впечатли всички с представянето си като домакинята Алис, един сложен и многопластов герой. За Хари мненията са смесени, а за Уайлд, като режисьор, клонят към негативни, особено след като Пъг направи коментара, че тя е свършила повечето работа. Драмата, която заобикаля екипът и кастът стана огромна тема в сайтовете за знаменитости и клюки, както и във всички социални медии, тъй като техните отношения са забъркани и изключително драматични. От връзката на Хари Стайлс с много по-възрастната Оливия до държанието на всеки един от тях на фестивала във Венеция, този филм ще остане в историята на Холивуд по един или по друг начин.

Уайлд адресира реакциите и мненията на критиците и феновете, като сподели в социалните мрежи, че самата тя е много се гордее със своя филм. ‘Не мога да изразя колко съм горда с този филм. И сега най-накрая мога да го споделя с вас’, добавяйки, че, който желае, може да си вземе билети предварително.

Сюжетът изглежда изключително вълнуващ и сложен, което привлича. Ние със сигурност ще му дадем шанс. Все пак нека поне видим какво е събрало всички тези светски личности заедно и какво са успели да сътворят. 

Публикувано на 20.09.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации