Снимка за 'The Midnight Club': Какво щеше да се случи ако Netflix не бяха прекратили сериала?

'The Midnight Club': Какво щеше да се случи ако Netflix не бяха прекратили сериала?

Както обеща, Майк Фланаган разкри тайните на ‘The Midnight Club’.

Феновете на сериала бяха мека казано разочаровани от решението за прекратяване на продукцията, което Netflix взе. Това се случи след края на първи сезон, но беше последвано от новина, че Фланаган е подписал сделка с Amazon Studios.

Първи сезон на ‘The Midnight Club’ остави много въпроси без отговор, но Фланаган предварително беше обещал, че ако продукцията бъде прекратена - той ще разкрие отговорите на тези въпроси онлайн. В петък той изпълни своето обещание.

Част от поста на Фланаган:

“Много съм разочарован, че Netflix решиха да не преследват идеята за втори сезон на ‘The Midnight Club. За това и пиша този блог, който е в ролята на официален втори сезон, за да знаете какво можеше да се случи, да научите каква щеше да е съдбата на вашите любими персонажи и да разберете отговорите на висящите въпроси от първи сезон.’”

В дългия си Tumblr пост, Фланаган разкри детайлите около потенциалния втори сезон и какво можеше да се случи в него. Отговори на множество тлеещи въпроси, включително мистерията за Огледалния Мъж и Катаракта Жена. Феновете получиха и обяснение кой точно е д-р Стантън и къде щеше да се намира той във втори сезон. Какво е Сянката и мъртво ли е? Този въпрос също има отговор.

До края на втори сезон, Амеш, Нацуки, Кевин и Илонка щяха да са мъртви. Също така, щеше да има нов пациент, който да се присъедини към пациентите на хосписа, а Спенс щеше да се възползва от напредъка в медицината по отношение на лечението на ХИВ, за да не се счита повече за терминален.

Също така, Фланаган разкри, че една от историите, които щяха да бъдат разказани в сезона, щеше да е “Помни ме” на Кристофър Пайк. История, която е една от любимите книги на Фланаган, разказва историята на тийнейджърка дух, която се опитва да разгадае собственото си убийство, след като е бутната от балкон.

Част от поста на Фланаган:

“Щяхме да я използваме, като колело за Илонка, за да се опита тя да свикне с мисълта, че ще умре и ще се превърне в призрак. Дори и персонаж да умре, той ще остане жив, докато членовете на клуба го помнят.”

И това щеше да е репликата, с която разказвачът щеше да закрие сериала. Чери разказва историята на оригиналните персонажи, история наречена The Midnight Club, на новите пациенти на масата.

Какъв е сюжетът на ‘The Midnight Club’?

Сериалът е адаптация по книга на Кристофър Пайк. Разказва история на термално болни тийнейджъри живеещи в хоспис, страховито имение, което пази свои собствени тайни. Десетте епизода на първи сезон се въртят около група от пет млади мъже и жени, които се срещат в полунощ и разказват истории за интриги и ужаси. Една вечер те сключват пакт, който гласи, че първият от тях, който умре, ще направи всичко по силите си да се свърже с другите.


Публикувано на 10.12.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации