Снимка за 5 нови сериала, които да очакваме през тази година.

5 нови сериала, които да очакваме през тази година.

2023-та вече е тук и сме сигурни, че ще донесе много приключения, вълнения и иконични моменти. Като за начало сме ви подготвили списък от 5 нови сериала, които ще излязат през новата година и които, надяваме се, ще ви заинтригуват дотолкова, че наистина да си запишете премиерната им дата в календара.

1. ‘Velma’ – Очаквайте анимацията, посветена специално на умницата от ‘Scooby Doo’, утре! Сериалът ще дебютира на 12-ти януари на платформата HBO Max, като се състои от 10 епизода, които ще излязат на няколко пъти. Действието проследява Велма Динкли и нейните приятели от Мистерия ООД, преди официално да се съберат. Минди Калинг озвучава Велма, което е много обещаващо за зрителите, защото тя е една то най-добрите комедийни звезди днес. Как критиците ще посрещнат сериала, все още не е напълно ясно, но е доста вероятно да допадне на феновете на класическата анимация и филми, особено ако имат нужда от нещо леко и забавно.

2. ‘That ‘90s Show’ – Друга огромна класика се завръща. Спиноф-ът на ‘That ‘70s Show’ ще излезе само седмица след ‘Velma’, само че по Netflix – на 19-ти януари. Този път в центъра на събитията ще е Лея Форман, дъщерята на Ерик Форман и Дона Пинчоти от оригинала, и нова група тийнейджъри, които тя среща, когато отива на гости на баба си и дядо си – обичаните Ред и Кити, в Пойнт Плейс, Уисконсин. Предстои ни да видим едно ново поколение, но и да се съберем отново с обичаните герои, които вече познаваме. Сериалът ще е пълен с красотата и щуротата на 90-те и зрителите чакат с нетърпение да видят какви неприятности ще забъркат тези приятели.

3. ‘Daisy Jones and the Six’ – Мини сериалът е продуциран от Рийз Уитърспуун и е базиран на популярната книга със същото име на писателката Тейлър Дженкинс Рийд. Ще можем да го гледаме на 3-ти март на Amazon Prime Video и читателите на Рийд имат големи очаквания за него. Шоуто ще бъде представено в документален стил, с интервюта с бандата, но е важно да знаете, че историята не е истинска. Действието се развива през 70-те и е пълно с диви моменти, носталгия, романтика и драма. Името на сериала е всъщност името на измислената група в него – рок банда, която покорява света и се издига до върховете на славата… и защо, именно докато е на върха, се разпада.

4. ‘The Watchful Eye’ – Сменяме жанра напълно и сме готови да ви представим един обещаващ трилър. ‘The Watchful Eye’ е американска продукция с премиерна дата 30 януари по Freeform. Тя разказва за млада жена на име Елена Сантос, която трудно свързва двата края и работи като бавачка за богато семейство в Манхатън. Семейството живее в мистериозен апартаментен блок и не след дълго Елена разбира, че всичките техни съседи крият шокиращи мръсни тайни и скрити подбуди. Те обаче не знаят, че самата Елена крие много неща. Жанрът, с които създателите на сериала го описват, е главно мистерия. Мариел Молино, която играе главната роля, сподели наскоро, че историята е за оцеляване в един свят, където животът не е честен.

5. ‘Poker Face’ –  Очаквайте ‘Poker Face’ на 26-ти януари на Peacock и повярвайте, ще си заслужава! Режисьорът Раян Джонсън, който ви е познат от скорошния си проект ‘Glass Onion’ (както и първата част ‘Knives Out’), продължава с детективския жанр. Сериалът разказва за Чарли Кейл, жена, която обикаля страната и разрешава престъпления, благодарение на мистериозната си сила да познава кой кога лъже. Участват Наташа Лиони, Ейдриън Броуди, Бенджамин Брат, Шери Джоунс и други. Джонсън го описва като шоу, което се фокусира върху главната героиня и зависи от нея, и всяка седмица има нов случай. Комедията и драмата отново ще се смесят, което е типично за него. Предвид успеха на филма му, не се съмняваме, че и тази негова продукция ще уцели право в десетката.

6. ‘Secret Invasion’ – Този сериал на Disney+ все още няма официална премиерна дата, но знаем, че ще излезе скоро, през ранната половина на годината. Проектът е в ръцете на Marvel и разказва за извънземни, живеещи сред нас. Очаква се да бъде най-големият сериал на Marvel досега и те се надяват дебютът му да е голямо събитие. Актьорският състав изглежда изключително силен  – Самюел Л. Джаксън се завръща в ролята си на Ник Фюри, заедно с Бен Менделсън, Оливия Колман, Мартин Фрийман, Кингсли Бен-Адир и Емилия Кларк. Дали ще допадне на феновете и критиците, шансовете са половинчати, но се надяваме този път Marvel да ни изненадат приятно и на телевизионния екран. Шоуто ще се състои от шест епизода и ще излезе на две части.

Това е само една малка част от сериалите, които ще ни зарадват тази година. Чакат ни още нови сезони на обичаните продукции и страхотни филми. Надяваме се нашите предложения да ви допаднат и да допринесат за една динамична и интересна 2023-та година.

5 нови сериала, които да очакваме през тази година - галерия.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 11.01.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации