Снимка за 'Too Hot to Handle' - интересни факти за шоуто, покорило Netflix!

'Too Hot to Handle' - интересни факти за шоуто, покорило Netflix!

‘Too Hot to Handle’ продължава своето царуване! Netflix пусна четвъртия сезон на хитовото риалити шоу на 7-ми ди декември 2022-ра и сезонът не разочарова феновете, ами им представи точно това, което очакваха – скандали, смях и 10 нови участника, които не взимат нищо на сериозно. Шоуто е едно от най-популярните оригинали на платформата, със сигурност най-успешното им риалити шоу, и е вероятно да се завърне и за пети сезон! Днес ще споделим с вас 10 интересни факта за продукцията, които може би не знаете. Ако и вие като повечето зрители сте изгледали новите епизоди наведнъж и сте любопитни какво се случва зад кулисите, то сте на правилното място.

1. Състоят се много повече семинари, отколкото са показани в сезона – семинарите, които трябва да научат младежите как да обичат себе си и да променят поведението си, са голяма част от идеята на шоуто и много от тях се случват и извън камерите. Дори от няколкото, които заснемат, накрая само 3-4 ще се появят на екраните ни.

2. Епизод на ‘Seinfeld’ е истинското вдъхновение на риалити шоуто! В епизода ‘The Contest’ на хитовия ситком героите трябва да се въздържат от всякакви интимни прояви и това дава идеята на създателите Чарли Бенет и Лаура Гибсън за концепта на ‘Too Hot to Handle’ – разбира се, дори по-екстремна версия, отколкото в комедията.

3. Netflix решават, че ще е голям плюс да не се спира на определена националност, за да може повече зрители да гледат. ‘Подобни ‘hookup’ начини на живот се срещат навсякъде. Не е проблем само във Великобритания или само в Ел Ей, а по целия свят’, казва за решението им продуцента Луис Пийт и ето, че във всеки сезон имаме много разнообразен каст.

4. Някои от участниците са избрани благодарение на Instagram. Само за първия сезон например се записват над 3000 човека, но доста от тези, които накрая стават част от формата, дори не кандидатстват, ами са забелязани в Instagram и могат да благодарят на феновете си, че са им проправили пътя към телевизионните екрани.

5. В много риалити шоута е необходимо да има някой, който да прекали с пиенето и да създаде голям хаос - дори се разчита на това, за да се забавляват зрителите. В ‘Too Hot to Handle’ обаче това не би могло да се случи – на участниците им се полагат най-много две алкохолни напитки на човек. Също така във вилата има алкохол само на вечерите или на партитата, но не и ежедневно.

6. Ако някой от участниците пожелае, може да си тръгне по всяко време от шоуто, без да бъде задържан и без никакви последици. Същото важи и за екипа – те могат да елиминират участник по всяко време, ако смятат, че той не допринася към шоуто и не се развива. Всичко това са официални правила, гарантиращи излишни скандали зад камерите.

7. И мъжете, и жените имат само 30 минути на ден, за да се приготвят за пред камерите! Холи Скарфон от 3-ти сезон се оплака колко трудно е било, предвид че трябва всички да ползват един душ. Въпреки че те изглеждат блестящо във всеки момент, звездите споделят, че да се приготвят толкова експедитивно е било истинско предизвикателство.

8. Ястията, които виждаме по време на романтичните вечери, и всъщност всяко меню, поднесено на участниците през престоя им, се приготвя от истински професионалисти. Един от готвачите, който се грижи за тях, е личният готвач на певицата Риана. Участниците се възхищават, че храната всеки път е била безупречна.

9. Луис Пийт разсмя феновете по време на интервю с Опра, точно след първия сезон на шоуто, когато описа Лана като смесица между Мери Попинс и водещата Елън Дедженеръс. Неодушевеният предмет, който контролира всичките необуздани възрастни, е възприеман от тях и от създателите като една супер бавачка –  гледайки шоуто, можете да разберете, че определението със сигурност е вярно.

10. Продуцентите променят правилата в движение! Въпреки че главните правила и идеи зад концепта си остават същите, те променят глобата, която всяко забранено действие би струвало, в движение и подготвят обрати, които да съобщят изненадващо на участниците, за да забъркат още повече драма. Същото важи и за това колко хора биха били елиминирани – няма определен брой и зависи от това кой е посветен на процеса на Лана и кой не е.

Можете да намерите всички сезони на ‘Too Hot to Handle’ на платформата Netflix и ви ги препоръчваме, ако искате нещо леко и забавно, което да ви отпусне и развесели след дълъг ден. А ако се колебаете за новия сезон, то му дайте шанс, със сигурност не отстъпва на предишните, а участниците в него са все така харизматични и забавни.

'Too Hot to Handle' - снимки.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 20.01.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации