Снимка за 5 сериала за любителите на спорта!

5 сериала за любителите на спорта!

След края на Световното първенство по футбол предполагаме, че ще ви липсва вълнението, което то носи и затова ще ви препоръчаме пет сериала, които биха допаднали на всеки любител на спорта и въпреки че не могат да заменят истинския такъв, по много правдоподобен и забавен начин са хванали възходите и паденията в него и целия набор от емоции, с които той ни обогатява.

1. ‘Ted Lasso – Американската спортна комедийна драма е един от най-популярните сериали на AppleTV+ в момента. Проследява колежански футболен треньор от Канзас, който става треньор на отбор от английската Премиър лига, без да има достатъчно опит за това. Има три сезона, като третият е официално последен, затова сега е момента да се присъедините към фен клуба. Сериалът определено е доста повече насочен към комедийния спектър на нещата, което го прави толкова гледан и обичан. Шоуто ни напомня още, че трябва да не се предаваме и че ако подходим към една задача с търпение, оптимизъм и постоянство, ще успеем.  Гледайте излезлите сезони сега по AppleTV+.

2. ‘Cobra Kai– Имате на разположение 5 сезона от екшън и драма! ‘Cobra Kai’ е отново спортна комедийна драма, която всъщност е официалното продължение на култовите филми ‘The Karate Kid’. Петият сезон излезе наскоро по Netflix и получи отлични резултати. Малко сладникав, но по начин, който ви допада, сериалът е пълен с обрати, забавни моменти и разбира се, много любов към бойното изкуство. Героите се развиват и променят много през сезоните и веднага ще се привържете към тях. Всички сезони са на разположение в Netflix.

3. ‘Eastbound & Down  -  Тук сюжетът е повече комедиен, отколкото спортен. Запознаваме се с Кени Пауърс, бейзболен играч, който след като в кариерата му настъпва хаос, се мести обратно в родното си малко градче, където става учител по физическо. Той обаче не спира да търси своя голям шанс да се издигне отново в света на бейзбола. Дани МакБрайд е създател на сериала и също участва в главната роля. Зелен флаг би било това, че Уил Фарел е продуцент и можем да се доверим на неговите комедийни умения. Достъпен е за всеки на платформата HBO Max.

4. ‘Luck– Това шоу е малко по-различно от останалите и разказва за конни състезания. Състои се само от един сезон и съответно от 9 епизода, което е много удобно за всеки, който няма много свободно време. Рейтингът на сериала е ужасно висок, както от критиците, така и от зрителите. Дори и да не сте фенове и да не разбирате от конни състезания, шоуто ще ви заинтригува и сякаш е повече за драмата зад кулисите, което винаги е добра идея. Можете да го намерите по HBO и HBO Max.

5. ‘Friday Night Lights– Действието в този сериал се развива около един от най-добрите гимназиални отбори по американски футбол в Западен Тексас и техния главен треньор Ерик Тейлър и неговото семейство. Сериалът се излъчва от 2006-та до 2011-та година, но и до днес е много популярен. Доста критици смятат, че шоуто е специално, защото за разлика от повечето, е пълно с оптимизъм и показва героите като истински хора. Реалистичен и повече сякаш за живота, отколкото за футбола, той е перфектната комбинация между двете. Сериалът ви очаква в Hulu.

Надяваме се нашите предложения да ви допаднат и дори и да не си падате по спортовете, опитайте някои от сериалите – кой знае, могат да се окажат подходящи точно за вас. Знаем, че спортовете и спортистите по-често се разглеждат във филми, но предвид, че жанрът изглежда се справя добре, очакваме да видим повече спортни комедии и драми и занапред. 

5 сериала за любителите на спорта - снимки.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 09.12.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации