Снимка за Какво пропуснахте, когато гледахте Wednesday сериал?

Какво пропуснахте, когато гледахте Wednesday сериал?

 Бяхме оставили семейство Аддамс в детството. Техните черно бели образи и нихилистични персони се бяха превърнали в символ на късните телевизионни програми. Ето, че дойде време да възродим тази мрачна драма и да посрещнем Wednesday сериал.

Сигурни сме, че не е останал човек, който да не е чул за брилянтното представяне на Джена Ортега в Wednesday. Продукцията се оказа изпипана до съвършенство, въпреки скептичните мнения на критиците. Днес ще разгледаме малките тайни, детайли и препратки, които може и да са ви убегнали по време на гледането на сериала.

1. Две щраквания с пръсти

Е, ако сте гледали емблематичният предшественик на Wednesday, то със сигурност разбирате каква е препратката. Това е част от саундтрака на сериала за семейство Адамс, както и запазена марка на Кристина Ричи.

2.Общежитие Офелия

Или с други думи - лелята на Уенсдей. Тя участва в телевизионния сериал от 1964 г., където се явява като сестра на Мортиша.

3. Момичетата скаути

Сигурни сте чули една от забавните реплики на Уенсдей Аддамс, която гласи, че може да яде момичета скаути за закуска.

Всъщност, това е препратка към сцена от Семейство Аддамс. Там Уенсдей е изнервена на момиче скаут, което ‘и предлага настоятелно лимонови сладки направени от истински лимони. Изнервена, нашата мрачна дама, пита момичето дали има бисквитки от истински скаути.

4. Пилигрими

Ясно е, че са неприятни на Уенсдей, за това дори не трябва да има причина, но интересното е, че това не е първият път, в който тя има пререкания с тях.

Всъщност, във филма за семейство Адамс, отново има сцена, в която героите влизат в конфликт с поклонниците.

5. Братовчед Игнатий Ит

Дори и никога да не сте гледали първите сериали и филми - няма как да не сте виждали голямата, ходеща и говореща, топка косми. Руса коса, черни очила, говори ли ви нещо?

Е, тази емблематична фигура липсва физически, но присъства на един от портретите в убежището на “Беладона”, само се вгледайте.

Това бяха петте интересни факта, които решихме да споделим с вас. Едва ли са изненада за дългогодишните фенове, но може някой да ги е пропуснал. Скоро очаквайте още информация за Wednesday сериал. Надяваме се да можем в най-близко бъдеще да отговорим на въпроса “Ще има ли Wednesday втори сезон, Netflix?”.


Публикувано на 11.12.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации