Снимка за Интересни факти от снимачната площадка на 'The Office', които може би не знаете!

Интересни факти от снимачната площадка на 'The Office', които може би не знаете!

‘The Office’ e един от най-хитовите комедийни сериали на нашето време с милиони фенове по целия свят. Английската версия вдъхновява американската и тя се излъчва от 2005-та до 2013-та година и в момента е достъпна в Netflix за всички, които все още не са го гледали, но са любопитни да му дадат шанс, или пък искат да му се насладят отново. Ще ви споделим няколко тайни от снимачната площадка, които, дори и да сте фенове, може би не знаете и надяваме се, ще ви заинтригуват и развеселят.

1.Simpsons’ на фон – сериалът е пълен с множество леки загадки и куклата на Хоумър Симпсън е една от тях. Тя е забелязана от фенове, оставена близо до бюрото на Филис. Куклата е в чест на Грег Даниелс, който преди е работил по сценария на ‘The Simpsons’ и един от създателите на ‘The Office’. Предвид популярността на анимацията повечето от зрителите също се радват на този неочакван гост, затова със сигурност идеята за този креативен декор може да се нарече една от най-добрите за офиса.

2. Първата целувка на Пам и Джим е първа за Джон Кразински на екран – дотогава при никоя роля не му се е налагало. Той споделя това в подкаст през 2020-та година и също допълва, че и двамата с Джена Фишър са били нервни преди сцената, но можем да потвърдим, че няма за какво – химията между Пам и Джим е осезаема и те неслучайно са една от най-обичаните двойки в телевизията.  

3. Наскоро някои от актьорите споделиха любопитния факт, че компютрите в офиса наистина работили и са били свързани към интернет. Те можели да браузват мрежата, докато се преструват, че работят по време на снимки. Джена споделя, че някои от тях дори са използвали тогава популярната социална мрежа MySpace именно на тези компютри, за да общуват с феновете на шоуто.

4. Видеото, използвано в интрото, всъщност е заснето от не кого да е, ами от Джон Кразински! Той го снима, когато е на посещение в Скрантън с приятели, от колата, с която са били и през нейния отворен покрив. Това се случва още преди да започнат снимките на сериала и е изненада за него, когато видеото става такава важна част от неговата история.

5. Сет Роджен също се явява на прослушване за ролята на Дуайт. През 2003-та, когато кастингът е бил в разгара си, актьорът се пробва за тази така прословута роля и герой, който ни остава със смесени чувства, но не я получава. За щастие кариерата му потръгва и той успешно играе в други продукции.

6. Роджен не е единственият известен актьор, който неуспешно се е пробвал да стане част от проекта. Адам Скот, който може би ви е познат от друг култов ситком, много подобен на ‘The Office’ – ‘Parks and Recreation’, се е интересувал от ролята на Джим. В интервю през 2015-та, след като и той вижда, че Кразински е перфектният Джим, признава, че Джон е много по-подходящ за ролята, отколкото той би бил. Той със смях споделя също така, че не се е представил и съвсем добре на прослушването си тогава.

7. Едно от гаджетата на Майкъл – Карол е изиграна от съпругата му в истинския живот. Нанси Карел се появява за първи път като краткосрочния романтичен интерес на Майкъл през 2-ри сезон, в епизода ‘Office Olympics’ и остава в сериала, докато Майкъл не къса с нейната героиня през 3-ти сезон, в епизода ‘A Benihana Christmas’.

8. Този факт е специално за феновете на Пам и Джим – Фишър всъщност запазва годежния пръстен на Пам след края на продукцията, в чест на героинята си и като сувенир от преживяването. Тя обаче обяснява, че пръстенът, разбира се, е фалшив, не струва нищо и не го е носила в истинския живот, както твърдят някои некоректни слухове.

9. Офисът, за съжаление, не е истински или поне не се намира в Скрантън – сградата всъщност е част от филмово студио в Калифорния, където може да бъде посетена от феновете и е превърната в мечтана дестинация за тях. Не само това, ами и други популярни локации из града, също не са в Скрантън, ами са заснети именно в ‘Долината’, а по-точно във Ван Нюи, Панорама Сити и Студио Сити.

10. Сериалът е номиниран за повече от 40 награди Еми и печели 5 от тях по време на своето излъчване. Той напълно е заслужил своето призвание и освен престижните Еми, той е номиниран за повече от сто най-различни награди, като общо победите му са 30, в които се включват наградите на критиците, Алма и други.

The Office’ не само е световно признат от кино и телевизионните експерти, ами и до днес е един от най-гледаните и популярни ситкоми, създавани някога. Феновете му са все така лоялни и ви препоръчваме, ако все още не сте го гледали, не губете време – смехът е гарантиран.

'The Office'.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 30.10.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации