Снимка за 'A.P. Bio' - прекратен след 4 сезона!

'A.P. Bio' - прекратен след 4 сезона!

За съжаление феновете на 'A.P. Bio' получиха тъжни новини - сериалът няма да бъде продължен за 5-ти сезон. Комедията с участието на Глен Хоуъртън е официално прекратена.

Създателят на шоуто Майк О' Браян сподели новината в социалната мрежа Туитър, а Peacock кратко след това потвърдиха.

'Тъжно ми е да споделя с вас, че AP Bio няма да има 5-ти сезон. Но всъщност най-вече се чувствам благодарен. Благодаря на всички фенове, които гледаха шоуто и така упорито се бориха, за да може то да се завърне, след като беше прекратено. Благодаря и на Peacock & UTV за това, че ни позволиха да направим 2 нови сезона! Всичките 42 епизода можете да намерите на Peacock, затова отидете да ги гледате, ако още не сте. Това шоу е едно от най-добрите преживявания през целия ми живот и това е така заради стотиците работливи, позитивни и забавни хора, които бяха част от процеса. Ще наименувам някои от тях по-надолу, но е невъзможно да спомена всеки, така че ако сте работили с нас дори и за ден, БЛАГОДАРЯ! И до всички други сериали, наемете тези хора!', написа той в своя туит.

Peacock на свой ред споделиха пред медиите: 'За нас беше чест да дадем на феновете още два сезона от тази щура комедия. Благодарим на Майк О'Браян за този оригинален начин, по който той представи своята история, и за това, че ни направи част от живота на героите от Уитлок Хай'.

Peacock продължиха комедията, след като тя беше прекратена през 2019 година от NBC, само след 2 сезона.

'A.P. Bio' разказва историята за Джак Грифин, бивш професор по философия в Харвард, който след като губи своята мечтана работа, е принуден да се завърне в Толеда, Охайо и става учителя по биология в местната гимназия. Въпреки че това му е работата, той отказва да преподава каквато и да е биология. Осъзнавайки че пред него седят едни от най-добрите ученици, той решава да се възползва от този факт.

В сериала участват още Патън Осуолт, Мери Сон, Лирик Луис, Джийн Вилипик и Паула Пел. Изпълнителен продуцент е Лорн Майкълс, заедно с Сет Майърс и Майк Шумейкър. 

Публикувано на 11.12.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
A.P. Bio

Джак Грифин е бивш професор по философия в Харвард. След като изпуска шанса си за мечтаната работа, става учител по биология, но едно нещо е ясно - той няма да преподава биология. Осъзнавайки, че има класна стая, пълна с умни ученици на свое разположение, Джак манипулира директора и вербува децата, за да му помогнат да пречупи психически най-големия си враг, който е откраднал работата му и да спечели позицията, която по право му принадлежи. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации