Снимка за Ема Стоун ще се завърне в ролята на Круела!

Ема Стоун ще се завърне в ролята на Круела!

Носителкатана Оскар Ема Стоун вече сключи сделка да изиграе отново Круела в продължението на Дисни 'Cruella'.

Филмът, заради пандемията, излезе не само по кината, ами и на платформата Disney+ на 26-ти май тази година и спечели повече от $222млн. долара по света от продажба на билети. Все още не знаем дали продължението на филма ще излезе само в кината или по същия начин като първия. Не е известно и кога точно можем да го очакваме.

Сделката на студиото с Ема Стоун, дочуваме, че е изгодна и за двете страни, и това е много важно, особено във време, когато те са се забъркали в малко проблеми. 'Гордеем се да работим с Ема и с Дисни и оценяваме желанието на студиото да признае нейното допринасяне към продукцията като техен партньор', сподели Патрик Уайтсел, изпълнителен председател на Endeavor, по темата за своя клиент Стоун и нейната сделка за втория филм.

Не отдавна звездата на филма 'Black Widow' Скарлет Йохансон съди студиото, твърдейки че те са нарушили техния договор. Актрисата твърди, че повечето приходи от филма отиват към тяхната стрийм платформа и компанията, която се занимава с нея, а актьорите не получават нищо от тези пари. Този скандал е свързан с много спекулации и се очаква други актьори също да последват стъпките на Йохансон и да потърсят правата си. Друга голяма звезда, която работи с Дисни по време на пандемията и на техните различни методи за пускане на филми, е Дуейн Джонсън, който може да гледаме в кината в приключенската комедия 'Jungle Cruise'. Джонсън не спира да промотира филма си в социалните мрежи, където има милиони фенове, а приходите на продукцията са огромни. 

'Cruella' беше високо оценена от критиците с 71% в Rotten Tomatoes. Филмът също така получи отлична оценка(CinemaScore) от публиката.

Публикувано на 17.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации