Снимка за Какво ни очаква през 2022г.?: Prime Video, Hulo & Disney+

Какво ни очаква през 2022г.?: Prime Video, Hulo & Disney+

  Продължаваме да се ровим в онова, което ни очаква по различните стрийминг платформи. В тази статия ще разгледаме какво са ни подготвили Prime Video, Hulu и Disney + за 2022г.!

  Prime Video пристига със следните заглавия:

 “The Lord of The Rings” (семптември, 2022г.)

 Много от нас не са вярвали, че отново ще срещнат това заглавие в бъдещ проект. Светът, който Толкин създаде има милиони фенове по цял свят и се е превърнал в една класика във фентъзи средите. Едва ли има човек, който да не е чувал за “Властелинът на пръстените” и “Хобит”, а ето, че сега ще имаме и сериал по сюжетната линия. За радост на скептичните зрители, които не биха желали продължение на сагата,  сериалът няма да е история за онова, което се случва след събитията в споменатите по-горе – това ще е историята им, една приказка за древни времена в, които нито Билбо, нито Фродо все още са съществували. Това е удар за Amazon, няма как иначе да се опише този сериал, който пристига, в ръцете на стриймъра, с дългогодишна фен база, наброяваща милиони. Гледаемост ще има, но нека и скептиците и оптимистите да оставят мнението си за след излизането на сериала. Монетата има две страни. Това или ще се превърне в емблематичен сериал, или няма да успее да оправдае очаквания, които са насочени към него. Нямаме средно положение, когато говорим за толкова легендарен франчайз, дано Amazon успеят да спечелят любовта на зрителите и одобрението на критиците.

 “The Marvelous Mrs. Maisel” (18-ти февруари, 2022г., сезон 4)

 Е, това със сигурност не е заглавие, което възбужда интереса на зрителите на нивото на ‘Властелина на пръстените’, но не е и сериал, който трябва да се подценява. Amazon спечелиха пет награди ‘Еми’ благодарение на тази продукция, а това, че сериалът се задържа до четвърти сезон е, само по себе си, постижение. Както знаем излизат, непрекъснато, нови заглавия, но малко от тях успяват да се задържат повече от един сезон, но ето, че тук ни предстои да се насладим на четвърти и се надяваме от Amazon да продължават с добрата работа по ‘The Marvelous Mrs. Maisel’.

  Hulu също има две остриета в ръцете си:

 “How I Met Your Father” (18-ти януари, 2022г.)

 Този спиноф, на култовата класика ‘Как се запознах с майта ти’, ще е едно от най-успешните и забележи заглавия на Hulu. Не всеки ден стриймър, притежаван от Disney, получава възможността да създаде оригинален сериал, който да е базиран на любим ситком, излъчван по телевизията цели девет години! За момента интересът на публиката е осезаем, засилен от участието на Хилъри Дъф в продукцията, но дали сериалът ще се превърне в толкова емблематичен, колкото е предшественика му – можем само да гадаем и да тръпнем в очакване. Трийлърът на продукцията се радва на 7 милиона преглеждания, което обещава висока зрителска активност, поне за първи епизоди, след това сериалът ще трябва сам да се дкаже пред публиката си.

 “The Dropout” (3-ти март, 2022г.)

 Сериалът ще проследи историята на биотехнологичната компания “Теранос” и нейната основателка – Елизабет Холм. Скандалната компания мами множество инвеститори, заблуждавайки ги, че е бил открит кръвен тест чрез, който да се откриват множество заболявания. Делото завърши в полза на инвеститорите, а Холмс бе заклеймена от прокуратурата, като шарлатанка. След делото бяха създадени множество документални продукции, които разказаха историята на Холмс, но “The Dropout” на Hulu със сигурност ще даде един нов поглед върху делото. Вярваме, че сериалът ще има неминуем успех, като имаме предвид множеството хора, които се интересуват от случая и го следят от самото начало. В помощ на рейтинга ще е и звездата в главната роля – Аманда Сийфрид, както и това, че продукцията ще излезе малко преди тази на Apple, с участието на Дженифър Лорънс, която също концентрира сюжета си около делото срещу “Теранос.”

  Disney + няма да остане по-назад от останалите стриймъри:

  “Obi-Wan Kenobi” (2022г.)

 Очаквания към този мини сериал са високи, той ще трябва да се сравнява с друхи спиноф на “Star Wars” – “The Mandalorian”, който успя да донесе на Disney+ огромен успех придружен с огромни печалби. Юън Макрегър, или просто казано – Истинският Оби-Уан Кеноби, отново ще влезе в ролята си в сериала, който се развива 10 години след събитията в “Star Wars: Revenge of the Sith”. Макрегър влезе в ролята на Оби-Уан през далечната 1999г., което кара Dinsney+ да се надява, че тогавашните деца, които сега са значително по-големи, ще си пуснат сериала, най-малкото, с носталгично чувство. 

 “She-Hulk” (2022г.)

 Това е еднин от най-очакваните сериали, който със сигурност ще се радва на висока зрителска активност. Сюжетът ще проследи историята на адвоката Дженифър Уолтърси (изиграна от прекрасната Татяна Маслани, която може би познавате от сериала “Orphan Black”), която започва да показва способности типични за Хълк, след като ‘и бива преляна кръв от нейния братовчед – Брус Банр, или по-познат, като – Хълк. Тук няма какво да се чудим, Marvel сътворяват хит след хит, а успехът и на този сериал е гарантиран. Всички обичат Хълк, а сега ще го имаме по две!

 “Ms. Marvel” (лято, 2022г.)

 Сериалът ще проследява Камала Кан, която е тийнейджърка с пакистански произход, получаваща суперсили. Тази продукция е емблематична за Marvel, най-вече, защото това е първият им телевизионен персонаж, който е мюсюлманин. Ще видим и персонажът и във филма “The Marvels”, но това ще се случи чак през 2023 година, за момента можем да се насочим към по-близкото бъдеще и да тръпнев очакване за премиерата на “Ms.Marvel.”

 “Peter Pan & Wendy” (2022г.)

 Тази игрална адаптация на анимацията от 1953-та година е изключително обещаваща и доходоносна. От Disney са вложили изключително много средства и имайки предвид, че филмът ще се излъчва по кината – най-неворятно ни очакват незабравили визуални ефекти. За да станат нещата още по-интересни, в ролята на Капитан Кук ще е единственият и неповторим – Джуд Лоу, е май всичко, тази година, ще се върти около Marvel, по един или друг начин, нали?


Публикувано на 04.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации