Снимка за Кои са новите попълнения в 'The Offer'?

Кои са новите попълнения в 'The Offer'?

'The Offer' е предстояща лимитирана продукция на Paramount+, която ще разказва за процеса на снимането на класиката 'The Godfather'. Неотдавна обявихме, кои ще са в главните роли, а сега вече научихме и кои други звезди ще се присъединят към актьорския състав!

Бърн Горман (The Expanse) ще играе Чарлс Блъхдорн, Патрик Гало (The Irishman) - Марио Пуцо, а Джош Дзукерман (Austin Powers in Goldmember) е Питър Барт. Ще участват още Мередит Гаретсън, Нора Арнезедър, Пол МакКрейн, Антъни Скорди, Джейк Канавъл, Джеймс Мадио, Майкъл Рисполи, Стефани Кьониг, Луи Фериньо, Франк Джон Хю и Дани Нучи. Познатият ни от Grey's Anatomy Джъстин Чеймбърс ще е в ролята на легендарния Марлон Брандо.

'The Offer' e базиран на преживяването на Ал Руди, два пъти награждаван носител на Оскар, по време на снимките на един от най-добрите филми на всички времена 'The Godfather' от 1972 година. Франсиз Копола режисира филма, който е адаптация по едноименния роман на Марио Пуцо. В него участваха Марлон Брандо, Ал Пачино, Джеймс Кан, Джон Казал, Робърт Дювал, Даян Кийтън и Талия Шайър. Номиниран е за 11 Оскара и печели 3 от тях - включително и за Best Picture, който получава Руди.

Гаретсън ще играе актрисата Али МакГроу, която е в началото на своята кариера.

Арнезедър е Франсоа Глейзър, жената на Ал Руди.

МакКрейн - Джак Балард, ръководител на Paramount Pictures.

Скорди - Карло Гамбино, скандалния мафиот и водач на пет престъпни фамилии.

Други важни роли са тази на Фериньо, който играе Лени Монтана, бившия борец и престъпник, който е изиграл Лука Браси в 'Кръстникът', както и ролята на Хюго - той играе не кой да е, ами великия певец Франк Синатра.

Сериалът ще се състои от 10 епизода и е написан от Ники Тоскано и Майкъл Толкин. Самият Руди е ексклузивен продуцент, заедно с Лесли Грийф. Продукцията е продуцирана от Paramount TV Studios.


Публикувано на 26.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации