Снимка за 'Abbott Elementary' - 2-ри сезон ще има 22 епизода !

'Abbott Elementary' - 2-ри сезон ще има 22 епизода !

'Abbott Elementary' се оказа голям пробив за ABC, привличайки високи рейтинги и одобрение от критиците, а наскоро дори създаде история на наградите Еми. Училищната комедия е създадена и продуцирана от Куинта Брънсън, която също така играе и роля. Нейната тежка работа вече се отплаща, стана ясно по време на Comic-Con, след като разбрахме, че студиото е поискало повече епизоди - в крайна сметка ще получим 22 нови епизода във 2-рия сезон!

Сниманият с една камера сериал дебютира през януари с 13 епизода. Беше подновен за 2-ри сезон през март, първоначално за нови 13 епизода, но ето, че те ще бъдат цели 22. Всичко, което е поръчано за повече от 16-18 епизода, е известно като поръчка за цял сезон.

Сделката беше финализирана през юни, след като 'Abbott Elementary' спечели цели 7 номинации за Еми. 

По време на Comic-Con панела Брънсън беше попитана за предстоящия сезон. 'Прекарахме повечето от първия сезон, доказвайки на какво е способен този сериал. Строежът е завършен и сега можем да се позабавляваме', каза тя.

Малко след това тя и изпълнителният продуцент Патрик Шумакер разкриха именно новината за епизодите. Друга информация за предстоящия сезон не беше споделена, но те намекнаха, че може би ще има гостуваща звезда, за която всички са много развълнувани.

Вторият сезон ще дебютира на 21-ви септември, сряда, в 9 часа вечерта.


Публикувано на 25.07.2022 от Вяра Тъпчева

Подобни публикации