Снимка за 'Magnum P.I.' - спасен от NBC, очакват ни 20 нови епизода!

'Magnum P.I.' - спасен от NBC, очакват ни 20 нови епизода!

'Magnum P.I.' е спасен. Въпреки че ситуацията беше много несигурна, NBC току-що поръчаха 20 нови епизода на екшън драмата с участието на Джей Хернандез. Тя беше прекратена от CBS преди месец, но ето, че за щастие получи втори шанс. Двайсетте епизода ще бъдат разделени на два сезона, като общо ребутът ще има 96 епизода, с възможността за повече. 

CBS Studios, които продуцираха сериала с Universal TV, продължиха преговорите с NBC до късно през нощта. Стигнаха до съгласие и в момента текат последните процеси - кастът финализира сделката да се завърнат в ролите си в новите сезони.

Пердита Уиикс, Закари Найтън, Стивън Хил, Тим Канг и Ейми Хил ще влязат отново в ролите си. Ерик Гугенхайм, Джъстин Лин, Джон Дейвис и Джон Фокс са изпълнителни продуценти и ще продължат работата си по продукцията. Сериалът остава в ръцете на Universal TV и CBS Studios. 

Преди няколко седмици, на 12-ти май, когато CBS изненадващо прекрати 'Magnum P.I.' след четири сезона, Universal Television веднага започнаха да търсят потенциален нов дом за шоуто. NBC от началото са най-силният кандидат, но преговорите бяха трудни заради проблеми с бюджета и отнемат много време, защото студиата търсят всевъзможни начини да намалят разходите.

'Magnum P.I.' е едно от главните заглавия в библиотеката на Universal TV. Драмата е една от малкото с латино звезда в главната роля и е винаги в Top 25 и една от най-гледаните през последния сезон.

Същата съдба сполетя полицейската комедия 'Brooklyn Nine-Nine', която също беше спасена от NBC, след като беше спряна от оригиналното си студио, Fox, след пет сезона. 

Сериалът е ребуут на драмата от 1980-та - оригиналът е създаден от Доналд П. Белисарио и Глен А. Ларсън, с участието на Том Селек. Ребуутът проследява Томас Магнум - игран от Хернандез, частен детектив и бивш военен, който разрешава престъпления в Хавай, след като се завръща от Афганистан и се възползва от всичко, което е научил по време на военната си кариера.


Публикувано на 02.07.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Магнум (Magnum P.I.)

Бивш морски тюлен се връща от Афганистан и използва военните си умения, за да стане частен следовател в Хавай. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации