Снимка за 'The Perfect Match' - новото риалити на Netflix, създадено специално за лоялните фенове.

'The Perfect Match' - новото риалити на Netflix, създадено специално за лоялните фенове.

Знаем, че Netflix заема голяма част от сцената на риалити шоутата в момента и продължава да се развива и да импровизира, като използва максимално ресурсите, които има – новият им хит ‘The Perfect Match’ е перфектният пример за това.

Нещата стоят така – ако сте фенове на този жанр и сте запознати с някои от другите риалити продукции на Netflix, то ‘The Perfect Match’ е направено сякаш специално за вас. В този нов джакпот участват някои от звездите, познати ви от ‘Too Hot to Handle’, ‘The Circle’, ‘Selling Tampa’, ‘Love Is Blind’, ‘Twentysomethings’ и ‘Sexy Beasts. 5 мъже и 5 жени са събрани заедно в – разбира се – луксозна вила, за да открият своята перфектна половинка. Правилата са сравнително прости – ако в края на вечерта двама се съгласят да споделят спалня, то те са ‘мачнати’ за момента. През някои от дните участниците просто си почиват край басейна и оставят нещата във вилата да се развиват натурално, докато през други от дните те участват в игри и предизвикателства, където двойката, която спечели, има контрол върху това кой от групата отива на среща с хора извън вилата. Вечерта тези, останали без партньори, напускат играта. А на финала една двойка ще бъде избрана и ще получи титлата 'The Perfect Match'.

Тайната на шоуто е именно колко семпъл е сюжетът и как наистина в центъра са тези откачени 10 участници, с множество проблеми с обвързването и неспособност да са сериозни, които, за сметка на това обаче, успешно знаят как да привличат и задържат вниманието и как да създават драма от нищото. Доста от гостите вече имат история помежду си – например Франческа Фараго, може би най-известната от всички след лудата си игра в първия сезон на ‘Too Hot to Handle’, се сблъсква не за първи път с Демиън Пауърс от ‘Love is Blind’. Джоуи Сасо от ‘The Circle’ се събира отново с бившата си Карисел Сноу от ‘Sexy Beasts’ и враговете Дом Габриел и Уил Ричардсън от ‘The Mole’ също се оказват под един покрив.

Със сигурност шоуто ще се услади повече на тези, запознати с поне половината от останалите риалити продукции, които са замесени и са миналото на участниците, но, не се притеснявайте, ако нямате представа за какво става въпрос – всичко е на ръка разстояние в гугъл, а и доста от случките се показват под формата на бързо видео и моментно на екрана.

Една от силните черти на шоуто, макар и леко дразнеща, е това колко бързо се сменят фронтове и партньори. Доста от участниците не могат да решат дали да действат стратегически или да следват сърцето си и дори и вчера някой да се е обяснявал в любов към друг, то днес е нов ден и шансовете тази двойка да се разделят са повече от 50 на 50. Въпреки това сравнение с останалите риалити ‘dating’ шоута, това сякаш има повече вероятност да се пренесе в истинския живот, може би защото напрежението не е толкова високо и нашите диви звезди имат по-голямо поле за изява и импровизация. Можем да благодарим именно и само на тях за страшните скандали, които често се завихрят във вилата и за светкавичните обрати, които сякаш самите те не са очаквали от себе си.

Препоръчваме ‘The Perfect Match’ за всеки, който иска да се развесели, но най-вече на тези, които са истински фенове на жанра. Форматът е доста хаотичен и се усеща някак като ‘следващото ниво’, създадено специално за лоялни фенове. Можете да намерите всичките 12 епизода на шоуто на платформата Netflix.

'The Perfect Match' - снимки.
* Кликнете върху снимката за пълен размер.

Публикувано на 25.03.2023 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации