Продължение на "Историята на прислужницата" се разработва от Hulu и MGM

Стрийминг услугата Hulu и студиото MGM, които са собственици на сериала "Историята на прислужницата" по едноименият роман на Маргарет Атууд, съобщиха, че ще адаптират новият ѝ роман "The Testaments".

В момента Hulu и MGM разговарят с шоурънъра Брус Милър за начини по които "The Testaments" може да стане важно продължение на високо оценената му драмата в която участва Елизабет Мос. Затова все още не е ясно дали продължението ще е като нов сериал или ще добавят сюжети от новият роман в предстоящият сезон.

Романа "The Testaments", който ще е наличн от 10 септември, е ситуиран повече от 15 години след двусмисленият край на романа "Handmaid’s Tale". Сериала, който наскоро приключи своя трети сезон, продължи своята история отвъд тази на романа, която беше източник за първия сезон.

Докато първият сезон беше всеобщо високо оценен, вторият и третият сезон беше по-слабо оценен от критиците. Сериалът е носител на 11 награди "Еми" за първите два сезона, включително за най-добър драма сериал през 2017.

(0)

Кликнете върху звездите за оценка

Публикувано на 04.09.2019

Коментари


Георги

Сериалът е изключително добър, дори лично за мен това е един от много малкото случаи, при които адаптацията ми хареса повече от романа. Но историята според мен можеше да приключи във втори сезон, трети след средата си се изтърка, а за четвърти не искам и да знам колко банален ще стане. Един добър екип, който стои зад един добър сериал, трябва да знае кога да спре. Дано това продължение по новия роман на авторката, да промени малко историята и атмосферата, защото колкото и да е добро едно нещо, когато е прекалено натрапено, идва в повече.


Текущ TV сезон

Начало: ~ Септември 2020 г.
Край: ~ Май 2021 г.

С наближаването на края на сезона, постепенно ще бъде съобщено кой сериал ще се завърне за нов сезон.