Снимка за ABC с две нови драми и една комедия за 2022-23!

ABC с две нови драми и една комедия за 2022-23!

ABC решиха, че ще се доверят на следните сериали: спинофът на 'The Rookie', с участието на Нийси Наш-Бетс, драмата 'Alaska' и комедията 'Not Dead Yet' с Джина Родригез. Те ще излязат на техен ефир през 2022-23-та. 

Спинофът на 'The Rookie' видяхме за първи път през 4-тия сезон на оригинала. Той ще се казва 'The Rookie: Feds'. Наш-Бетс влиза в ролята на Симон Кларк. Участват още Франки Фейзън като Кристофър Кларк и Феликс Солис като специален агент Матю Гарца. Сериалът е създаден от Алекси Хаули и Терънс Пол Уинтър. Те също така са продуценти, заедно със звездата на оригиналното шоу Нейтън Филиън, Мишел Чапман, Бил Норкрос и Кори Милър. 

'Alaska' е с участието на Хилъри Суанк като Айлийн Фитцджералд, бивш репортер, която след като кариерата и в Ню Йорк приключва, се премества, за да се присеъдини към малък вестник, в опит да намери лична и професионална прошка. На екрана ще и партнират Джеф Пери, Мат Малоу, Мередит Холцман, Ейми Парк и Крейг Франк. Том МакКарти създава сериала и го продуцира, заедно със Суанк, Мелиса Уелс, Берт Салк и други. Той също така режисира пилотния епизод.

Друг сериал, който те са замислили да ни представят, е 'Not Dead Yet' - комедия с Джина Родригез в главната роля на Нел Стивънс. Нел е разорена млада жена, която тъкмо е скъсала с гаджето си и сама се описва като истинско бедствие. Тя се опитва да започне живота си наново и да продължи кариерата си, която е изоставила преди десет години. Шоуто е адаптация на книгата 'Confessions of a 40-something F**k Up' на Александра Потър. Участват още Джошуа Банди и Анджела Гибс, а зад сериала стоят Дейвид Уиндсор и Кейси Джонсън. 



Публикувано на 20.05.2022 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации