Снимка за 'All Rise': Подновен за трети сезон!

'All Rise': Подновен за трети сезон!

 Прибавяме още едно шоу в списъка на върнатите към живот продукции. OWN: The Oprah Winfrey Network подписа договор с Warner Bros TV за трети сезон на сериала им 'All Rise', който беше прекратен от CBS през май месец. Новият сезон ще излезе през 2022г.

Стрийминг правата ще бъдат разделени между HBO Max и Hulu.

Кои актьори ще се завърнат?

Актьорите които ще се завърнат за трети сезон на сериала са: Missick, Wilson Bethel, Jessica Camacho, J. Alex Brinson, Ruthie Ann Miles, Lindsay Mendez и Lindsey Gort. За съжаление Marg Helgenberger вече е поел ангажимент към  драмата на NBC 'Getaway', но вратата му към 'All Rise' е отворена, ако реши да се завърне.

Какъв е сюжетът на сериала?

 'All Rise' следва хаотичния, обнадеждаващ и понякога абсурден живот на своите съдии, прокурори и обществени защитници, докато те работят със съдебни изпълнители, чиновници и ченгета, за да получат правосъдие за хората в Лос Анджелис чрез честен съдебен процес. Той се фокусира върху съдия Лола Кармайкъл (Мисик), високо ценен и впечатляващ заместник-окръжен прокурор, който не възнамерява да стои в сенките на новата си роля, а вместо това се впуска в работата, оборвайки всички скептицизми относно това какъв съдия ще бъде.

“Много сме развълнувани, че 'All Rise' ще се завърне обратно в съдебната зала и сме изключително благодарни на партньорите ни от OWN, че гласуваха доверие на тази силна драма, давайки 'и шанс за трети сезон.” казва Brett Paul, президент на Warner Bros Television. “Dee Harris-Lawrence и творческия екип свършиха изключителна работа, разказвайки важни истории които оживяха благодарение на  Simone Missick и целия брилянтен актьорски състав. Нямаме търпение публиката да види какво имаме подготвено. Също така сме благодарни на нашите партньори HBO Max и Hulu, без тяхната подкрепа нищо от това нямаше да е възможно.”

Очаквайте повече подробности съвсем скоро!

Публикувано на 04.10.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
All Rise

Поглед върху личния и професионалния живот на съдиите, адвокатите, чиновниците, съдебните изпълнители и полицаите, които работят в съда на окръг L.A. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации