Снимка за 'Futurama' се завръща, този път по Hulu!

'Futurama' се завръща, този път по Hulu!

Фрай, Лийла и Бендър са готови за нови приключения. След дълги преговори, които продължиха месеци, Hulu най-накрая сключи сделка за нови 20 епизода. Научнофантастичната комедия 'Futurama' на Мат Грьонинг и Дейвид Х. Коен се очаква да дебютира през 2023 година на стрийминг платформата.

Освен Грьонинг и Коен, ще се завърнат още и доста от актьорите, които така запомнящо се озвучават героите и са готови да го направят отново. Очакваме Били Уест, Кейти Сийгъл, Трес МакНийли, Маурис ЛаМарш, Лаурен Том, Фил ЛаМар и Дейвид Херман.

От каста ще липсва само един от тримата главни актьори, Джон ДиМаджо, който озвучаваше робота Бендър. Кой ще получи ролята му все още не е известно. Научихме, че ДиМаджо, който дълги години работи усилено над ролята, промотира я и обиколи света заради нея, е бил поканен да се завърне заедно с останалите от състава. Той обаче не бил доволен от офертата, която му предложили, и отказал.

Новите 20 епизода на 'Futurama' ще излязат на две части. Това е третата обичана анимация на Fox, която успява да намери нова платформа и да се върне към живота след дълга пауза и почти изгубена надежда. Това се случи и с 'Family Guy' и 'American Dad!'.

Оригиналната комедия се излъчваше от 1999 до 2003 по Fox и стана изключително известна - до ден днешен е обичана и любима на фенове по света. По време на 4-тия и сезон те решиха да я прекратят, което беше изключително изненадващо за всички, обвързани с проекта. Завърна се отново през 2007 година с четири DVD филма, които по-късно се излъчиха отделно по Comedy Central. Каналът поръча нови сезони, доволен от успеха на филмите, и така 'Futurama' остана по телевизията за 3-ти години, преди отново да бъде прекратен.

Грьонинг сподели своето щастие за новите епизоди и каква чест е за него 'Futurama' да се завърне триумфално и се надява да не бъдат спряни отново. 

Предишните сезони на 'Futurama' можете да намерите на Hulu, които искат да привлекат повече интерес към шоуто, за да може интересът към новите епизоди да е още по-засилен.

'Щом получихме възможността да дадем на феновете каквото искат, нямаше как да я подминем. Иконичният сериал постави фондацията за множество други успешни анимации за възрастни и много се вълнуваме да видим как Мат и Дейвид ще продължат това наследство. Надяваме се да видим скоро и други продукции от този жанр на нашата платформа', каза Крейг Ъруич, президент на Hulu Originals и ABC Entertainment.

Докато се излъчваше, 'Futurama' получи шест награди Emmy, седем награди Annie, две Environmental Media награди и две WGA такива. 7-те сезона имат общо 140 оригинални епизода, като последният епизод беше излъчен на 4-ти септември 2013-та година.

Сериалът се фокусира над живота на Филиф Фрай (Били Уест), 25-годишен доставчик на пица, който без да иска се замразява на 31-ви декември 1999-та година и после се събужда 1000 години по-късно в бъдещето, с ново начало в живота и с нова група приятели, включително Лийла (Кейти Сийгъл), силна жена, капитан, с едно око, и Бендър, робот, който притежава всички човешки характеристики.

Феновете са изключително развълнувани, а ако не сте гледали комедията, то можете да я започнете и да сте готови за вълнуващото завръщане, чиято премиерна дата ще ви обявим веднага, щом ни стане известна.

Публикувано на 13.02.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Futurama

Филиф Дж. Фрай, обикновен доставчик на пица, инцидентно се замразява през годината 1999 и се събужда 1000 години по-късно в бъдещето. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации