Снимка за Джоди Балфор се присъединява към каста на 'Ted Lasso'!

Джоди Балфор се присъединява към каста на 'Ted Lasso'!

Джоди Балфор (For All Mankind) получи една от главните роли в комедийния сериал 'Ted Lasso' на Apple TV+. Тя е първото попълнение за новия 3-ти сезон, за което научаваме.

Балфор ще играе Жак, чаровен рисков капиталист. Екранният и партньор ще е Джейсън Судейкис, който е в главната роля на Тед Ласо, като тя ще си партнира още с Хана Уадингам, Брендан Хънт, Джереми Суифт, Джуно Темпъл, Брет Голдщайн, Фил Дънстър и Ник Мохамед.

Създаден от Судейкис, Бил Лаурънс, Джо Кели и Брендан Хънт, сериалът проследява Тед, който изведнъж става треньор на колежанския футболен отбор в Англия, въпреки че няма никакъв предишен опит. 

Судейкис е също така и изпълнителен процент, заедно с Ларънс, който работи по проекта от неговата продуцентска компания Doozer Productions. Сценарият е в ръцете на Брет Голдщайн.

Това не е първият сериал на Apple TV+, в който Балфор участва - виждали сме я вече в космическата драма 'For All Mankind'. Позната е на зрителите още с ролята си на Джаки Кенеди в хита 'The Crown', Джони в 'Quarry', а една от първите и известни роли е в канадската драма  'Bomb Girls'. 

Публикувано на 18.04.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Ted Lasso

Американският колежански футболен треньор - Тед Ласо, се отправя към Лондон за да ръководи AFC Ричмънд, затруден футболен отбор от Английската Висша лига. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации