Снимка за 'Fantasy Island': Подновен за втори сезон и получава коледен епизод!

'Fantasy Island': Подновен за втори сезон и получава коледен епизод!

 Някои неща устояват във времето, такъв е случаят и на телевизионната драма 'Fantasy Island'. Идеята на сериала датира още от първата версия, излязла в далечната 1977-ма година, до днес, когато можем да се радваме на модернизираната версия на 'Fantasy Island', благодарение на Fox, естествено. Вече, с радост, можем да обявим, че драма е официално подновена за втори сезон.

 Какъв е сюжетът?

 'Fantasy Island' се развива в луксозен курорст, където, буквално, всяко желание на гостите е изпълнено, въпреки, че рядко резулултатът е очакваният. Дълбаеки във въпроси тип "какво ако...", които ни държат будни нощем, всеки епизод е смесица от провокативни и емоционалните истори на гостите на острова, които пристигат с големи мечти и желания.

 Какъв е актьорският състав?

 В серила участва Rozelyn Sanchez  в ролята на Elena Roarke, наследница на легендария Mr.Roarke, която оставя на страна своите собствени амбиции за да продължи семейното наследство. Kiara Barnes играе Ruby Akuda, млада жена със стара душа, която пристига на острова с терминално забовялване, но 'и е даден нов шанс за живот, като дясна ръка на Roarke.

 Кога да очакваме сериала?

 Все още нямаме премиерна дата, но спокойно, няма да ви се наложи да чакате дълго за нова доза от тази вълнуваща история. От Fox са поръчали специален, празничен, двучасов епизод под името  “Welcome to the Snow Globe”, който ще излезе на 21-ви декември, тази година!

 Ами сюжетът на  “Welcome to the Snow Globe”?

 В празничния епизод ще проследим историята на една бизнес дама и нейната фантазия за перфектната Коледа и срещата 'и с "Господин Перфектен", което тества Roarke по изненадващия начини. През това време Mr.Jones се среща с миналото си, докато новата традиция за таен Дядо Коледа кара Ruby и Javier да гледат в бъдещето.


Публикувано на 05.11.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Fantasy Island

Сериалът разказва за един магически курорт, където хората отиват с различни мечти и желания, но си тръгват преобразени. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации