Снимка за 'Специализантът' - официално прекратен след 6 сезона!

'Специализантът' - официално прекратен след 6 сезона!

След шест сезона, светлините изгасват в болницата Честейн Мемориал. Fox реши официално да прекрати 'The Resident'.

Рейтингите на сериала постепенно намаляха - резултатите за 6-ти сезон бяха с 12% по-ниски от тези за 5-ти и с 35% по-ниски от 1-вия сезон на шоуто. 

Сериалът приключи на 16-ти януари с 107-мия си епизод, със заглавие 'All Hands on Deck'. Конрад Хоукинс и Били Сътън получиха дългоочаквания си щастлив край, Иън Съливан призна за своята зависимост към наркотиците и запази работата си в болницата, след като спаси живота на Сами, внучката на Бел. Сами помогна още на Лийла Деви и Девън Правеш да се съберат.

Участваха Мат Чухри, Джесика Лукас, Брус Грийнууд, Анужа Джоши, Маниш Даял, Емили ВанКамп, Шанет Рене Уилсън, Морис Чеснът, Малкълм Джамал Уорнър, Джейн Лийвс, Мелина Канакаредес, Джоко Симс, Джена Дуан, Корбин Бернсън, Дейвид Алън Гриър, Роб Уанг и Конрад Рикамора.

Fox няма да е без медицинска драма за дълго. Студиото подписа договор за 'Doc', американска адаптация на популярния италиански сериал 'Doc-Nelle tue mani', който ще дебютира през 2023-24-тия сезон. Новата продукция ще разказва за брилянтната докторка Ейми Елиас, шеф на отдел Вътрешна и семейна медицина в болницата Уестсайд в Минеаполис. След като мозъчна травма изтрива последните осем години от паметта и, Ейми трябва да навигира сама в един непознат свят сред хора, с които има история, но не помни. 



Публикувано на 13.04.2023 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Специализантът (The Resident)

Сериалът продължава да разкрива всичко хубаво и лошо, което се случва в болниците в САЩ, проследявайки живота на група млади лекари и личните и професионални предизвикателства, които срещат те, докато се борят за живота и здравето на своите пациенти. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации