Снимка за 'Godfather Of Harlem' - подновен за 3-ти сезон!

'Godfather Of Harlem' - подновен за 3-ти сезон!

Epix поднови 'Godfather of Harlem' за нови десет епизода!

3-тият сезон на драмата на ABC Signature ще започне да се снима през лятото на 2022 година в Ню Йорк. Форест Уиттакър ще се завърне в главната роля. 

Новината за подновяването дойде след силното представяне на 2-рия сезон - най-добрият сезон на Еpix за всички времена, а финалът разбри всички рекорди на мрежата.

Шоуто е създадено от Крис Бранкато и Пол Екщайн и разказва историята на известния престъпник Бъмпи Джонсън (Уиттакър), който в началото на 60-те години след 11 години в затвора се завръща в квартала, който преди е управлявал и го намира съсипан. 3-тият сезон ще проследи Джонсън и неговата битка за контрол в Харлем, докато други се опитват да му отнемат трона - например кубинската мафия от испанския Харлем. 'Godfather of Harlem' е сблъсък на престъпния свят и движението за граждански права през едно от най-бурните времена в американската история.

'Godfather of Harlem' e едно от тези рядко срещани шоута, които са едновременно обсебващи и изключително важни', каза Майкъл Райт, президент на Epix. 'Форест Уиттакър, Крис Бранкато и Пол Екщайн създадоха сериал, които заслужава всяка похвала и награда, която получава, и става все по-добър с всеки сезон.'

'Изключително развълнуван съм отново да работя с нашия наистина невероятен каст, екип и писатели и да продължим нашата уникална и силна история. Нямам търпение да се завърна отново на снимачната площадка и да благодаря на Майкъл Райт, Еpix, ABC Signature и на нашите фенове за тяхната подкрепа', сподели самия Уиттакър.

В сериала участват още Винсент Д'Онфорио, Илфенеш Хадера, Нигел Тач, Луси Фрай, Джанкарло Еспосито и Антоанет Крау-Легаси. Той е продуциран от ABC Signature. 


Публикувано на 14.01.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Godfather of Harlem

Гангстерът Бъмпи Джонсън управлява Харлем през 60-те години на миналия век. Предисторията на филма от 2007-ма година 'Американски Гангстер'. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации