Снимка за 'Good Sam' и 'How We Roll': Официално прекратени!

'Good Sam' и 'How We Roll': Официално прекратени!

 Два сериала ще напуснат семейството на CBS, едва след своите първи сезон. Това е продукцията на София Буш – ‘Good Sam’ и тази на Пийт Холмс – ‘How we roll’.

 Какъв е сюжетът на ‘Good Sam’?

 Медицинската драма на Буш проследява живота да доктор Сам Грифит, даровит сърдечен хирург, която трябва да се справи с новата си водеща позиция, тази на шеф на отдел “Хирургия”, след като шефът ‘и попада в кома. Когато, след месеци, бившият ‘и шеф се събужда и иска отново да заеме мястото си, на Сам ‘и е възложена тежката задача да супервизира човека, чийто скалпел никога не е признал нейния талант. Ако беше случаен човек, може би ситуацията нямаше да изглежда толкова зле, но бившият шеф, доктор Роб Грифит (Джон Исаак) е и баща на Сам. Докато Гриф подкопава авторитета на дъщеря си и поставя под въпрос медицинските ‘и умения, изниква един въпрос – дали баща и дъщеря ще успея да заздравят връзката си?

Какъв е актьорският състав на ‘Good Sam’?

Освен Буш и Исаак, в сериала участват още: Скай Маршал, в ролята на доктор Рей Трулие, Майкъл Стал-Дейвид, в ролята на Кейлъб Тъкър, Омар Маскати, в ролята на доктор Исан Схах, Дави Сантос, в ролята на Джоуи Коста, Уенди Крелсо, в ролята на Вивиан Катц и Едуин Ходж, в ролята на Малкълм Кингзли.

Какъв е продуцентският състав на ‘Good Sam’?

Изпълнителни продуценти да сериала са Кейти Век, Джени Шнайдер Урман, Джоан Клайн, Франк Сиракуза и Джон Уебър. Продукция на CBS Studios.

Какъв е сюжетът на ‘How We Roll’?

Сериалът е базиран на живота на боулинг играча Том Смалууд, който бива уволнен от салона за авточасти, в който работи и решава да грижи за семейството си, като стане професионален боулинг играч.

Какъв е актьорският състав на ‘How We Roll’?

 Заедно с Холмс, в сериала участват и Кейти Лоуес, в ролята на Джен, Чи Макбрайд, в ролята на Арчи, Джули Уайт, в ролята на Хелън и Мейсън Уелс, в ролята на Сам.

Какъв е продуцентският състав на ‘Ho We Roll’?

 Изпълнителни продуценти на продукцията са Марк Грос, Дейвид Холандер и Браян д’Арси Джеймс. Продукция на CBS.

 За момента не се говори за подновяването на сериалите в бъдеще.


Публикувано на 14.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Good Sam

Сам е талантлив хирург, но и изключително подтиснат човек, а сега трябва да се справи с предизвикателството пред, което е изправена - новият 'и ръководен пост, след като известният 'и, но и помпозен шеф попада в кома. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации