Снимка за Излезе трейлърът на 'The Book of Boba Fett'.

Излезе трейлърът на 'The Book of Boba Fett'.

Феновете чакаха дълго, но най-накрая бяха възнаградени - излезе първият трейлър на предстоящия сериал на Disney+ 'The Book of Boba Fett'. Spin-off-ът на 'The Mandalorian' ще дебютира на 29-ти декември на стрийминг платформата, тъкмо по време на  коледните празници. 

'Аз не съм ловец на глави', е емблематичната реплика на Боба Фет. Героят е игран от Темюра Морисън, който също така озвучава бащата на ловеца на глави Джанго Фет в продълженията на 'Star Wars' от 2000-те години.

Действието се развива след Джабба-ерата, точно след 'Return of the Jedi', и Боба се готви да властва над империята с малко повече справедливост и по-малко потисничество. 'Защо да говорим за конфликт, като да работим заедно ще ни направи всички богати?', заявява той пред останалите ловци.

'Джабба управляваше със страх, аз възнамерявам да управлявам с уважение', казва нашият главен герой.

Звездата Фенек Шанд от 'The Mandalorian' ще участва, както и Дженифър Бийлс, която не беше обявена досега - тя ще има кратко екранно време.

Disney+ разкриха по време на кредитите на втория сезон на 'Mandalorian', че Боба Фет ще получи своето собствено шоу. Носеха се такива слухове с години, дали за филм, дали за сериал, но ето, че най-сетне се случва. 

Трейлърът може да гледате долу.

 

Публикувано на 05.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Book of Boba Fett

Легендарният ловец на глави Боба Фет се движи в подземния свят на галактиката с наемника Фенек Шанд, когато се завръщат в пясъците на Татуин, обявят претенциите си върху територията, до сега управлявана от покойния лорд на престъпниците Джаба Хът. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации