Снимка за 'The Book of Boba Fett' - премиерна дата.

'The Book of Boba Fett' - премиерна дата.

Днес стана ясно кога можем да очакваме премиерата на сериала на Disney+ 'The Book of Boba Fett', а именно на 29-ти декември 2021 година! Сериалът е един от spin-off-ите на един от първите хитове на платформата 'The Mandalorian'. 

Новините излязоха в социалната мрежа туитър, а феновете на вечната сага Star Wars са много развълнувани. 'Неговата история тепърва започва', пишеше в туита. 

Темуера Морисън (в ролята на Боба Фет, ловеца на глави) и Минг-На Уен (в тази на Фенек Шнад, който работи с и за него) ще участват в сериала, Робърт Родригез е ексклузивен продуцент, заедно със създателите 'The Mandalorian' Джон Фавро и Дейв Филони.

Зрителите първо научиха за шоуто от кредитите накрая на 2-рия сезон на 'The Mandalorian', който излезе през зимата на 2020 година. Ако не сте го гледали, но искате да знаете и да се захванете с новото шоу, продължете да четете. А и да сте, знаем, че понякога не е лесно да се следи всичко в тази огромна вселена, така че всеки има нужда от припомняне. Там видяхме следното: Героят от 'Return of the Jedi' Биб Фортуна, старата дясна ръка на Джаба, седи на трона в своя дворец. Фенек влиза, стреляйки по повечето създания около него. А след това влиза и Боба.  Биб изкрещява 'Боба, мислех, че си мъртъв' и в следващия момент Боба го застрелва и сяда на трона на Джаба. Появява се надпис на екрана, който казва следното - 'The Book of Boba Fett - очаквайте през декември 2021'. 

След такъв отворен финал не се учудваме, че феновете ще се завърнат пред екраните! И на нас ни е любопитно какво ще стане от тук нататък.

Дисни неотдавна споделиха в интервю, че на стрийминг платформата им може да очакваме общо около 10 серии от вселената на 'Star Wars'. Вече обявени от тях са 'The Rangers of the New Republic' и 'Ahsoka Tano', който е базиран на анимацията 'Clone Wars' и разказва за героя, на който Росарио Доусън вдъхна живот в 'The Mandalorian'.

Публикувано на 29.09.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
The Book of Boba Fett

Легендарният ловец на глави Боба Фет се движи в подземния свят на галактиката с наемника Фенек Шанд, когато се завръщат в пясъците на Татуин, обявят претенциите си върху територията, до сега управлявана от покойния лорд на престъпниците Джаба Хът. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации