Снимка за Какво ни очаква през 2022г.?: Netflix

Какво ни очаква през 2022г.?: Netflix

  Отмина още една година изпълнена със знаменити заглавия и такива, които не успяха да стигнат до сърцата на зрителите. Разбираемо, ще говорим за онези, които грабнаха вниманието или предстоят да го направят. Направили сме кратък списък на осемте стрийминг платформи и какво да очакваме от тях в идната година.

 Статията ще разгледа 20 заглавия, които предстои да видим и ще е разделена в няколко части, главно по стрийминг платформи. Филмите и сериалите не са подредени в определен ред, всичко е абсолютно произволно.

 Ето ги първите шест заглавия с, които Netflix влиза в новата година:

 “The Gray Man” (лято 2022г.)

 Съвсем скоро разбрахме, че филмът ще бъде пуснат през лятото на новата година. Със сигурност тази продукция е създадена, за да задоволи потребностите на публиката, започвайки от това, че е екшън филм с, предполагаем, бюджет около 200 милиона долара и завършвайки с това, че участващите звезди са знаменитости от класа – Райън Гослинг и Крис Евънс. Не вярвате, че този филм ще е хит? Всъщност темата не е отворена за предположения, а пристига с абсолютни факти – тази филмова формула е прилагана не един път от Netflix, примери са хитовете ‘Extraction’ и ‘Red Notice’. Освен сигурната рецепта за хитова продукцията, Netflix със сигурност няма да се посвидят и от към реклама, очакваме началните екрани на стрийминг платформата да заблестят с плакати на ‘The Gray Man’ малко преди дебюта на продукцията. Очакванията за филма са изключително високи, имайки предвид, че това е ‘и първата продукция на братята Русо от техния хит – ‘Avengers: Endgame’, те ще са директори на ‘The Gray Man’, филмът ще разчита на техния невероятен професионализъм. Със сигурност ни очаква нищо невероятно!

 “Bridgerton” (25-ти март, 2022г., сезон 2)

  Е, тук няма какво да се обърка. ‘Bridgerton’ се певърна в сензация, нареждайке се, със своя първи сезон, на първо място в класацията на Netflix за продукции на английски език. Освен невероятния рейтинг на първия сезон, предстоящите епизоди имат и подрепата на единственото по рода си събитие - “The Queen’s Ball: A Bridgerton Eperience.”  За съжаление само онези, които живеят, или имат планове да ходят, в Лос Анджелис, Вашингтон, Монреал или Чикаго ще могат да се насладят на невероятното приключение и то на, сравнително, скромната цена от 49 долара. За съжаление, за момента, не се планира разгръщане на събитието за други страни, но пък е чудесна идея за тематично парти и вярваме, че би било чудесно вдъхновение за специалния ден на някой фен на ‘Bridgerton.’

 Трейлър: 

 

 “Stranger Things” (лято 2022г., сезон 4) 

 Мина цяла вечност от 2016-та година до днес, но ‘ Stranger Things’ продължава да присъства в топ 10 класациите на Netflix, а култът около сериала не затихва. Netflix пуснаха много авторски продукции през последните години, но ‘Stranger Things’ успя да се задържи, като една от най-емблематичните за стриймъра. На където и да се обърнете – няма как да не станете съпричастни на еуфорията около този сериала, по витрините на магазините висят множество артикули с емблематичното лого на ‘Stranger Things’, а съвсем скоро Netflix създадоха и игра за мобилните телефони, което, предполагаме, ще блесне в червено веднага щом четвъртия сезон се появи на бял свят. Като цяло, очаквания към зрителския интерес са високи, но и напълно оправдани, чакането почти свърши и скоро всички фенове на сериала ще получат нова доза от него.

 Трейлър:

 

 “Escape from Spiderhead” (2022г.)

 Това може би не е нито дългоочакван филм, нито пък има установена фен база. Но, хей, не може само да въртим доказали се франчайзи, трябва и малко цвят, нали така? Тази продукция ще разчита на два основни източника на публика – актьорския си състав, който включва: Крис Хемсуърт (Тор, ако не можете да се сетите), Майлс Телър и Джърни Смолет. Втората надежда за филма са феновете на Джордж Сондърс, по чиято кратка история е създаден и сюжета на филма, може би феновете на писателя ще хвърлят един поглед на тази филмова адаптация. Тук ще излъжем ако кажем, че имаме някакви определни очаквания, територията е твърде непозната и никой не знае дали ‘Escape from Spiderhead’ ще пожъне невероятен успех или ще се превърне в разочарование. 

 “The Crown” (ноември, 2022г., сезон 5)

 ‘The Crown’ е още един емблематичен сериал за Netflix, съответно не е изненада, че е толкова сравняван с ‘Stranger Things’. Със сигурност последните два сезона на ‘The Crown’ не могат да настигнат по гледания ‘Stranger Things’, но пък продукцията донесе на Netflix първата им награда ‘Еми’, в категорията за серийни драми. Очаква се петият сезон да има гледаемост, колко ще е висока тя – предстои да видим. Може би в помощ на ‘The Crown’ идва последоватлеността на сериала, четвърти сезон излезе една година след трети, а ето, че сега пети ще последва примера. Това поне гарантира, че досегашната фен база не е забравила сериала и поне тя ще се завърне. Нямаме търпени да видим какво ни очаква в пети сезон!

  “The Sandman” (2022г.)

  Ето тук имаме нещо познато, особено в средите на комикс феновете. Преди доста години Нийл Геймън създаде комикс поредицата ‘Sandman’, която бе издадена от DC. За обикновения човек това може и да е безизвестен персонаж, но повярвайте ни – феновете на DC и Геймън тръпнат в очакване, защото това дори не е първият опит за адаптация по въпросните комикси, но преди нещата просто не са се случвали. Сега всичко седи по съвсем различен начин, имаме ли Netflix на масата, това е сигурен знак, че сериалът ще види бял свят, а стриймърът ще се опита да изцеди до капка тази продукция, да не говорим, че това е и най-голямата инвестиция на DC Entertainment. Какво имаме в края на деня? Завладяващ сюжет, кото е познат и харесван от публиката, подкрепата на Netflix и DC, както и Геймън на директорския стол – ако това не е формуа за успех, не знаем, кое е. 

 Трейлър:

Публикувано на 03.01.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации