Снимка за 'Bridgerton': Пикантни новини за трети сезон!

'Bridgerton': Пикантни новини за трети сезон!

 Носим ви пикантни новини от самата лейди Уислдаун! Актрисата Никола Коуган, която играе Пенелопе Федерингтън, чието алтер его пък е лейди Уислдаун, сподели интересни клюки с публиката. Оказва се, че предстоящият трети сезон ще се концентрира върху #Polin. Сюжетът ще проследи нейния персонаж, Пенелопе и този на Колин Бриджъртън, изигран от Люк Нютън и как тяхното приятелство се превръща в нещо повече, докато Пенелопе се опитва да поддържа двойнствения живот, който води. 

 Изявление на Никола Коуган: 

 “Като една лейди Уислдаун, пазех тайна от известно време и мога да потвърдя, че сезон трети е за любовната история на Колин и Пенелопе. Пазех тази тайна от втората седмица във втори сезон. Тук е първият път, в който я казвам.” 

 Интересното е, че малко ще развалим настоящия синхрон на сериала и книгите. Любовната история на дуото е тема на четвърта книга, но ние ще я видим в трети сезон. Първите два сезона следваха и първите два романа, в техния оригинален ред, проследявайки Дафне Бриджъртън и Антъни Бриджъртън, както и техните любовни авантюри. Ако трябваше да следваме книгите и за трети сезон, той щеше да е посветен на Бенедикт Бриджъртън. 

 Това, дори, не е първото ‘своеволие’ на Netflix. Разкриването на идентичността на Уислдаун се случва в четвъртата книга, когато и сюжетът е концентриран върху Пенелопе, а ние го разбрахме още в края на първи сезон! 

Публикувано на 17.05.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Bridgerton

В основата на шоуто е влиятелното семейство Бриджъртън. Състоящо се от осем сплотени братя и сестри, тази смешна, остроумна, дръзка и умна група трябва да се ориентира в търсенето на романтика, приключения и любов. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации