Снимка за Катрин Хан с главната роля в spinoff-а на 'WandaVision'.

Катрин Хан с главната роля в spinoff-а на 'WandaVision'.

Marvel Studios потвърдиха, че работят по spinoff на популярния им сериал 'WandaVision'. Сигурни източници потвърдиха, че в центъра му ще е Агата Харкнес, героинята на Катрин Хан. Катрин наскоро се съгласи да стане постоянна и по-важна част от огромната вселена на Марвел - тя подписа сделка за още сериали и филми, така че нека да обърнем внимание на въпросната Агата Харкнес - ще я виждаме често, забъркана с нашите любими супергерои!

'WandaVision' е новаторски сериал на Disney+, пръв по рода си, създаден от Джак Шафър и продължава събитията след края на 'Avangers: Endgame', само няколко седмици по-късно. Фокусира се над Уанда (Елизабет Олсън) и Вижън (Пол Бетани), две същества със супер сили, които живеят привидно прекрасен живот в преградията на Ню Джърси. Те започват да подозират, че не всичко е такова, каквото изглежда. Агата Харкнес, антагониста в сериала, е вещица от Салем, както и нова любимка на феновете още от първата и сцена. Ролята донесе на Хан номинация за Emmy!

Катрин ни е позната от своите забавни и незабравими холивудски роли, със своята харизма и енергия тя е една от любимките на режисьорите. Едни от най-известните й филми са комедията 'Bad Moms' и нейното продължение, както и хитовата комедия с Дженифър Анистън 'We are the Millers'. 

Все още нямаме дата и трейлър за предстоящия сериал, но ви обещаваме, първи да ви ги представим. Ако не сте гледали 'WandaVision', не се колебайте - няма да ви разочарова!

Публикувано на 14.10.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
WandaVision

Действието на „WandaVision” се развива след събитията в „Отмъстителите: Война без край“ и „Отмъстителите: Краят”, а в центъра на историята са добре познатите на феновете герои Уанда Максимоф и Вижън. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации