Снимка за 'Killing  Eve' - Камил Котин с главна роля в новия сезон и три нови попълнения към актьорския състав!

'Killing Eve' - Камил Котин с главна роля в новия сезон и три нови попълнения към актьорския състав!

Феновете на  'Killing Eve' очакват с нетърпение 4-тия и финален сезон на драмата. BBC America ги зарадва, като сподели неговия каст. Камил Котин, която се появи в 3-ти сезон като Хелене ще играе по-важна роля в новия сезон. Освен това към състава ще се присъединят Анжана Васан (We Are Lady Parts), Робърт Гилбърт (The Tragedy of Macbeth) и Мари-Софи Фердан (I Am Not An Easy Man).

В 4-тия сезон на шоуто ще видим Ив (Sandra Oh) и Каролин (Фиона Шоу) на много различни места в живота. От разговора на Ив и Виланил на моста в последния сезон знаем, че Ив преследва своето отмъщение, а Виланил е намерил ново общество, където да докаже, че не е чудовище. След като убива Пол, Каролин прави и невъзможното, за да проследи Дванайсетте и човека, който е наредил Кени да бъде убит.

Хелене, героинята на Котин, ни беше представена в 3-ти сезон, и е най-високопоставения член на Дванайсетте, който сме видяли досега. 

Васан ще играе Пам, млада нова наемна убийца, аутсайдер, чийто семеен бизнес е най-важното за нея, въпреки тормоза от страна на брат и.

Гилберт е в ролята на Юсуф, топъл и харизматичен, той е бивш военен, алфа-лошо момче, който работи с Ив и и помага с нейната цел за отмъщение. 

Фердин играе Гън, убиец с повече проблеми дори от Виланил.

Сезонът ще дебютира на 27-ми февруари по BBC American и на 28-ми февруари по AMC.

Котин, която е най-известна с ролята си на Андреа Мартел във френската комедийна драма 'Call My Agent!', може да гледате още и в филма на Ридли Скот 'House of Gucci', където си партнира с Адам Драйвър и Лейди Гага. 

Гилбърт досега е участвал във филмите 'The Tragedy of Macbeth', 'Save Luna', 'Ready Player One', 'Gulliver's Travels' и 'The Academy', както и в телевизионните шоута 'Big Boys', 'The Windsors', 'Sinbad', 'Uncle', 'Hold the Sunset' и 'Temple'.

Васан наскоро се появи в 'We Are Lady Parts' и получи за изпълнението си на Амина номинации за Gotham и Independent Spirit награда. Участва още в 'Sex Education' и 'Black Mirror'.

Фердан участва заедно с Винсент Елбаз във филма на Netflix 'I Am Not An Easy Man', режисиран от Елеонор Поуриат. Наскоро тя се появи и в краткия сериал 'Philharmonia' на канадския режисьор Луис Кокет. 

Публикувано на 15.01.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Убивайки Ийв (Killing Eve)

След поредица от събития, животът на оперативен служител по сигурността и на убиец стават неразривно свързан. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации