Снимка за 'Кобра Кай' - излезе трейлърът на 5-ти сезон!

'Кобра Кай' - излезе трейлърът на 5-ти сезон!

Да спасят душата на Долината от лапите на Тери Силвър (Томас Иън Грифит) в 5-ти сезон на 'Cobra Kai' няма да бъде лесно за нашите герои, но Даниел ЛаРусо (Ралф Макио), Джони Лаурънс (Уилям Забка) и Чоузън (Южи Окумото) определено ще дадат всичко от себе си. Трейлърът на 5-тия сезон на сериала ни показва какво да очакваме, щом шоуто се завърне на 9-ти септемри.

С Джон Крийз (Мартин Коув) прибран в затвора, Силвър си е подсигурил услугите на южно корейския сенсей Ким Да-Юн (Алисия Хана-Ким), чийто умения виждаме в трейлъра, докато тя тренира с Тори Николс (Пейтън Лист). Ким не бива да бъде подценявана. 

Враждуването между Мигел Диаз (Холо Маридуена) и Роби Кийн (Танър Бучанан) продължава. Джони е решен да им помогне да започнат да се разбират, но самият той е зает с нова кариера. 

Лоялните фенове на 'The Karate Kid' са изключително развълнувани да видят неочакваното трио Даниел, Джони и Чоузън в един отбор, доказвайки, че дори враговете могат да оставят миналото и да се обединят. Зрителите се надяват, че щом това трио може успешно да го направи, Мигел, Роби, Тори и Саманта ЛаРусо (Мери Мусър) също могат да оставят разликите помежду им настрана в името на общото благо. 

Можете да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 17.08.2022 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Cobra Kai

'Cobra Kai' е спин-оф сериал, свързан с франчайза 'The Karate Kid' и проследява света на бойните изкуства в Южна Калифорния. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации