Снимка за Кога ще е премиерата на 'Home Sweet Home Alone' ?

Кога ще е премиерата на 'Home Sweet Home Alone' ?

Disney+ разкри, че новият филм от франчайза 'Home Alone', продукция на 20th Century Studios', ще излезе ексклузивно на стрийм платформата на 12-ти ноември 2021 година. 

В главните роли ще видим Ели Кемпър, Роб Делани и Арчи Йейтс, а режисьор е Дан Мейзър. Филмът ще е само един от много прераждания на големи стари имена в киното, с които Disney са планирали да се заемат или вече са се захванали.

Йейтс ще играе Макс Мерсър, игриво и креативно дете, което се оказва оставено само вкъщи, докато родителите му са на почивка в Япония. С какво ли ще се сблъска хлапето? От оригиналните филми знаем, че едва ли ще му е лесно.

Кенан Томпсън, Тим Симънс, Пийт Холмс, Али Маки и Крис Парнел също знаем, че са част от актьорския състав. Мики Дей и Стрийтър Сейдъл са сценаристи, като си служат и с оригиналния сценарии на Джон Хю. Хъч Паркър и Дан Уилсън са продуценти. 

Класиката се състои от пет части. Първата от тях излезе през 1990, режисирана от Крис Колумбус. Първият филм също така получи две номинации за Оскар - една за Джон Уилиямс и една за най-добра оригинална песен. В главната роля на комедията беше Макколи Кълкин, който именно от там получи славата си. 

Disney+ работят в момента и по нови филми за заглавията 'Cheaper By the Dozen', 'Night at the Museum' и 'Diary of a Wimpy Kid'.

Публикувано на 15.08.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации