Снимка за 'Law & Order': Сериалът се завръща за 21-ви сезон!

'Law & Order': Сериалът се завръща за 21-ви сезон!

 Изглежда е годината на невъзможните неща които стават реалност! Няма друго обясение на това масово 'съживяване' на отдавна прекраени сериали, за които продуцентските студиа се кълняха, че няма отново да видят бял свят. Е, драги читатели, 'Law & Order' се завръща, единадесет години по-късно, за своя дългоочакван финален 21-ви сезон! Каква новина, а? Сигурни сме, че продуцентите, Dick Wolf и Rick Eid ще създадат нещо уникално, заслужено за този емблематичен сериал.

 Какво се случи с 'Law & Order'?

 През 2010-та година сериалът беше на своя връх, оставаше му съвсем малко за да се превърне в най-дълго задържалата се драма на телевизионния екран, но тогава всичко приключи. След провалени преговори за подновяване сериалът бе спрян, оставяйки много дупки в сценария, а феновете така и не получиха своя 'край'. Естествено спин-офът на сериала 'Law & Order: SVU' все пак получи признанието за най-дълго продължаваща телевизионна драма, но това никога не е било достатъчно за Dick Wolf, създателят и на двете, чувството, че нещо е недовършено го е тормозело, но ето, че сега има шанс да сложи подобаващ край на 'Law & Order'.

 “Малко неща в живота са буквално 'метчи станали реалност'. Това е моята” са точните думи на Dick Wolf за предстоящия 21-ви сезон.

Премиерна дата и актьориски състав?

 Все още не е ясно кога новият сезон ще се появи на бял свят, както и кои актьори ще се завърнат. Естествено, в интернет пространството се въртят няколко добре познати имена на публиката: Sam Waterson,  S. Epatha Merkerson и Alana De La Garza.

Публикувано на 02.10.2021 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Law & Order

Разказва за различни престъпления и как системата работи с тях, от две гледни точки - полицейското разследване и съдебния процес. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации