'Law & Order': Исторически кросоувър! (ТРЕЙЛЪР с БГ субтитри)

Фенове на ‘Law & Order’, предстои да станете свидетели на исторически момент за франчайза. За първи път, всички три драми на Дик Улф (‘Law & Order: Organized Crime’; ‘Law & Order: SVU’; ‘Law & Order’) се събират за уникален кросоувър маратон!

Действието ще започне в ‘Law & Order: Organized Crime’, ще продължи в ‘Law & Order: SVU’ и ще завърши в ‘Law & Order’. Събитието ще е цели три часа, а премиерата му ще е на 22-ри септември, от 20:00ч. до 23:00ч. по NBC. Ако не успеете да гледате, на следващия ден ще намерите епизодите в Peacock.

Какъв ще е сюжетът на маратона?

Маратонът започва с хладнокръвното застрелване на младо момиче. Детектив Франк Косгроув си партнира с детектив Хелън Шау, за да проследят убиеца. Капитан Оливия Бънсън и детектив Елиът Стаблър са повикани на помощ, когато се разбира, че става въпрос за нещо повече от обикновено убийство. След разкритието на ключови доказателства, Джак Маккой и Нолан Прайз търсят справедливост срещу международния престъпен кръг, но усложнения заплашват изхода на делото им.

Какъв е продуцентският състав на маратона?

Сценаристи са Рик Ейд и Гуен Сиган. Директор на първите два часа е ветеранът на ‘Law & Order’ - Джийн де Сегонзак. Последният час е в ръцете на Алекс Хол.

Изявление на Улф:

“Нищо не демонстрира силата на бранда ‘Law & Order’ по-добре от амбициозен маратон, от три часа, придружен с история взета от заглавията на вестниците, който започва с Organized Crime, пренася се в SVU и завършва със съдебен процес в Law & Order. Рик и Гуен свършиха страхотна работа, създавайки завладяващ сценарии и не мога да си представя по-голям и по-добър начин за премиерата на новия сезон на ‘Law & Order’.”

Изявление на Лиса Катц, Президент в NBCU:

“Този безпрецедентен маратон е в чест на всички фенове на ‘Law & Order’, които следят този иконичен бранд от четири десетилетия по NBC. Не можем да сме по-развълнувани, че ще открием сезона си това историческо събитие. ”


Публикувано на 28.08.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Law & Order

Разказва за различни престъпления и как системата работи с тях, от две гледни точки - полицейското разследване и съдебния процес. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации