Снимка за 'New Amsterdam': Сериалът ще завърши с пети сезон, който ще е от 13 епизода!

'New Amsterdam': Сериалът ще завърши с пети сезон, който ще е от 13 епизода!

 Медицинската драма на NBC ‘New Amsterdam’ ще завърши със своя пети сезон, който ще е едва 13 епизода, свеждайки общия им брой, за всички сезони, на 92 епизода. 

 Създател и изпълнителен продуцент на ‘New Amsterdam’ е Дейвид Шулнер, директор и изпълнителен продуцент е Питър Хортън, заедно с Universal Television. В актьорският състав участват Раян Егголд, в ролята на д-р Макс Гудуин, който се превърна в медицинския ръководител на New Amsterdam, една от най-старите държавни болници в страната. Гудуин има за цел да реформира бюрокрацията в болницата, за да предложи на пациентите по-качествено лечение. 

 Изявление на Лиса Катц, президент на Scripted Programming, NBCUniversal Television & Streaming: 

 “Историята на Макс Гудуин и неговата безкрайна отдаденост към пациентите на New Amsterdam са вдъхновяващи. Изключително сме благодарни на Дейвид Шулнер, Питър Хортън и на целия ни екип, и кат, за тяхната отдаденост и талант.” 

 Изявление на Ерин Ъндърхил, Президент на Universal Television:   

 “Когато за първи път прочетох пилотния скрипт на ‘New Amsterdam’, знаех, че имаме победител. Ние насърчихме развалянето на статуквото и му аплодирахме, когато задаваше на пациентите простичкият, но и важен въпрос “Как мога да помогна?” През последните четири сезона, Дейвид, Питър и невероятните ни актьори, засегнаха важни и провокиращи размисъл истории, докосвайки човешки състояния, но и също така размиваха и вдъхваха надежда. Изключително сме горди от този сериал и задължени на всички, които осъществиха ‘New Amsterdam’. Браво!” 

 Шулнер говори и за наследството, което сериалът създаде, стигащо много по-далеч от икономика, рейтинг и награди. 

 “Емоциите ми се лутат между гордост и тъга. Искам а да споделя, че признанието, което получихме от Световната здравна организация означава повече от всяка награда или 30-дневна рейтинг класация.” 

 Шулнер има предвид писмо, което получи миналата година от Кристофър Бейли, ръководител на Изкуства и Здраве към СЗО, в което той и неговият екип обясняват колко той и неговия екип, от СЗО, оценяват работата и шоуто на Шулнер. 

 Онова, което най-много впечатлява в сериала е погледа, който той изгражда върху проблемите в здравната система и отношението, което пациентите получават в болницата.  

 “Но, може би, най-важният аспект от предаването, аспект от здравето, е насочването на вниманието към индивидуалната насоченост на здравеопазването.” 

 От изключителна важност е епизодът обвързан с глобална пандемия, който бива написан още през 2019-та година. Като единствената медицинска драма, което продължава снимки в Ню Йорк, ‘New Amsterdam’ се задейства и започна доставки на ръкавици, маски и екипировка, в най-тъмните времена на пандемия, когато започва да се усеща липсата на медицински консумативи. 

 В сегашния четвърти сезон, Макс, който напусна позицията си на медицински директор на New Amsterdam, за да бъде с доктор Шарпе във Великобритания, се завръща, за да започне битка с наследничката си - доктор Вероника Фуентес, която активно работи по въпроса да отстрани всички промени, които Макс е успял да въведе. 

 Какъв е актьорският състав на ‘New Amsterdam‘? 

 В допълнение към Егголд и Агиеман, кастът включва и Джанет Монтгомърти, Джоко Симки и Тайлър Лабин. В новия сезон се появиха и някои нови лица, като глухата лекарка Елизабет Уаиълдър, която е изиграна от глухонямата актриса Сандра Франк. Предаването наема множество актьори, които имат увреждания, сред примерите е и Рейчъл Хандлър. 

 Какъв е продуцентският състав на ‘New Amsterdam’? 

 Директорите, Шулнер и Хортън са изпълнителни продуценти, заедно с Майкъл Словис, Дейвид Фостър, Шаун Касиди, Арън Гинсбърг и Ерика Слафорд-Грийн. Зад продукцията седят Universal Television, Pico Creek Productions и Mount Moriah. Продуцент е доктор Манхаймер, бившият директор на болницата Bellevue в Ню Йорк. 

Публикувано на 23.03.2022 от Адрияна Кръстева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации