Снимка за Какво ни очаква във втория сезон на 'La Brea'?

Какво ни очаква във втория сезон на 'La Brea'?

Феновете на 'La Brea' на NBC получиха приятна изненада, а именно ново вълнуващо интервю с любимите си актьори! Хитовият сериал наскоро беше подновен, а неговите главни герои участваха и споделиха множество новини в специално издание на виртуалния Comic-Con.

Там видяхме звездите на сериала Натали Зеа, Юин Макен, Джон Седа, Чик Оконкуо и Николас Гонзалез, заедно с режисьорите Дейвид Апелбаум, Стивън Лилиън и Браян Уайнбрандт. 'La Brea' се фокусира върху майка и син (Зеа и Джак Мартин), разделени от баща и дъщеря, след като огромна яма се появява от нищото по средата на Лос Анджелис.

'Започнахме да снимаме пилотния епизод точно преди пандемията и тогава ни се наложи да спрем. Буквално година и повече сме прекарали в мислене и планиране. Това наистина ни помогна да измислим всички тези страхотни обрати и изненади по един начин, който по принцип не можем да си позволим', каза Апелбаум.

Зеа говори за приоритетите на своята героиня Ив, която виждаме все повече да се сближава с героя на Гонзалез, Леви Делгадо. 'Мисля, че в този момент оцеляването трябва да е нейният номер 1 приоритет. Всичко останало трябва да остане на заден план. Всъщност борбата за оцеляване е нещо, което я разсейва от проблемите в личния и живот. Тя е заета да спасява света!', коментира звездата.

Седа погъделичка феновете, загатвайки за това какво може да очакват във финала по отношение на неговия герой др. Сам Велез и дъщеря му Райли (Вероника Сейнт Клеър).

'Всеки от тях трябва да вземе своето собствено решение за това дали да остане или не. Сам и Райли няма да се откажат от надеждата да се съберат отново със семейството си. Мисля, че те вече са взели това решение', каза той.

Накрая на онлайн събитието, Апелбаум добави, че в крайна сметка това е историята на едно семейство, което се опитва да се намери - емоционално или физически. 'Те са на правилния път, но няма да е лесно. Очакват ни много изненади във финалния епизод, нашите герои ще се озоват на много различни места.'

Финалният епизод на 1-ви сезон ще излезе тази вечер, 30-ти ноември.

Публикувано на 30.11.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
La Brea

Огромна мистериозна пропаст се отваря по средата на Лос Анджелис, разделяйки едно семейство, което е готово на всичко, за да се събере отново. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации