Снимка за Perfect Harmony и Lincoln Rhyme прекратени по NBC

Perfect Harmony и Lincoln Rhyme прекратени по NBC

NBC прекрати новата комедия Perfect Harmony и новата драма Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector след дебюта на първият им сезон тази преди няколко месеца.

10 епизодният сезон на Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector представя бившият детектив и криминалист на NYPD Линкълн Рим на върха на кариерата си, докато сериозна катастрофа в ръцете на прословут сериен убиец го изтласка от полето. Когато Амелия Сакс, млад интуитивен полицай, се ожесточава по следите на убиеца и намира гореща следа, което кара Рим от своя страна да намери партньор за тази нова игра на котка и мишка. Докато детективският дует обединява сили, за да разбие най-объркващите случаи в града, те също трябва да се надпреварват да свалят загадъчния „Костенен колектор“, който ги обедини.

Perfect Harmony - Когато бившият професор по музика на Принстън Артър Кохран неочаквано се натъква на хорова практика в църква в малък град, той открива група певци, които не са в тон по повече от един начин. Въпреки върховния сблъсък на чувствителността, Артър и неговите новооткрити кохорти може да са просто идеалната комбинация от хора, които да си помогнат да се преоткрият и преоткрият малко щастие, точно когато всички се нуждаят най-много.

За сега няма новини за другите сериали на NBC - Zoey’s Extraordinary Playlist, Manifest и Indebted.

Публикувано на 11.06.2020

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации