Снимка за 'Severance' - премиерна дата и трейлър!

'Severance' - премиерна дата и трейлър!

Драма сериалът на Apple TV+ 'Severance' ще дебютира на 18-ти февруари на стрийминг платформата! Получихме още и първият трейлър, който изглежда изключително обещаващаш и включва вече известните ни звезди Адам Скот, Патриша Аркет, Джон Туртури, Брит Лоуър, Зак Чери, Дичен Лахман, Джен Тълок, Трамел Тилман, Майкъл Чернъс и Кристофър Уолкен, до един готови да ни поднесат този мрачен и подозрителен свят.

'Severance' - трилър, от ръцете на режисьора и продуцент (да, също така и актьор - на повечето хора е познат именно от множеството си запомнящи се роли) Бен Стилър и създаден от Дан Ериксън - разказва за Lumen Industries, компания, която иска да промени изцяло 'work 'културата на цялото общество. Скор играе Марк, служител с тъмно минало, който се опитва да събере всички парченца и да стабилизира живота си.

Крис Блак е изпълнителен продуцент, рамо до рамо с Ериксън, Стилър и Ники Уайнсток, както и Джаки Кон от Red Hour Productions. 

Можете да гледате трейлъра долу.


Публикувано на 17.12.2021 от Вяра Тъпчева

Generic placeholder image
Severance

Марк ръководи екип от офис служители, чиито спомени са били разделени по хирургичен път между работата и личния им живот. Когато мистериозен колега се появява извън работа, той се опитва да открие истината за работата им. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации