Снимка за 'Severance': Подновен за втори сезон!

'Severance': Подновен за втори сезон!

“Severance” се завръща за още по Apple TV+, след като стриймърът поднови трилърът, с участието на Адам Скот, за втори сезон. Сериалът е дело на сценариста Дан Ериксън, заедно с директора и изпълнителен продуцент – Бен Стилър.

Какъв е сюжетът на “Severance”?

В трилърът се разказва за Марк Скаут, който води екип в компанията Lumon Industies, чиято основна задача е да разделя спомените на работниците във фирмата, делейки ги на такива от личния живот и такива от работния. Експериментът е създаден, за да изгради баланс между двете, но не всичко е така, както изглежда на пръв поглед. В един момент Марк започва да си задава много въпроси и се озовава в центъра на голяма мистерия, която ще го изправи срещу реалната природа на работата си, както и на тази на самия себе си.

 Изявление на Бен Стилър:

 “Наистина е вълнуващо да видим реакцията на хората, които обожават шоуто – както и до колко фенове сме успели да достигнем. Пътят, който изминахме, за да стигне “Severance” до телевизията беше дълъг. За първи път прочетох пилотния сценарии на Дан преди пет години. Това винаги е била мултисезонна история и съм щастлив, че можем да я продължим. Благодарен съм на нашите партньори от Apple TV+, които бяха зад нас през цялото време. Похвалете Кейр! ”

 Изявление на Мат Чернис, директор на Apple TV+:

 “Благодаря на създателя Дан Ерискън и на брилянтния Бет Стилър, както и на несравнимия екип и актьорски състав на ‘Severance,’ сериалът е толкова вълнуващ за множество зрители по земното кълбо, които не могат да се наситят на тези богати персонажи. Вълнуваме се, че предстои да навлезем още по-навътре в тази уникална вселена и да разгърнем още пластове от Lumon във втори сезон.”

 Какъв е актьорският състав на “Severance”?

 В сериала участват още – Патрисия Аркете, Джон Тутуро, Брит Лоуер, Зак Чери, Дичен Лакман, Джен Тулок, Трамел Тилман, Майкъл Чернъс и Кристофър Уолкън.

 Какъв е продуцентският състав на “Severance”?

 Създател и сценарист на сериала е Ерискън. Марк Фридман, Крис Блек, Джон Камерън и Андрю Колвил са изпълнителни продуценти, заедно с Ериксън. Стилър, Ники Вайнсток и Джаки Кон са изпълнителни продуценти от Red Hour Productions. Студиото е Endeavor Content.



Публикувано на 11.04.2022 от Адрияна Кръстева

Generic placeholder image
Severance

Марк ръководи екип от офис служители, чиито спомени са били разделени по хирургичен път между работата и личния им живот. Когато мистериозен колега се появява извън работа, той се опитва да открие истината за работата им. Всички новини за сериалът
Новини по темата
Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации