Снимка за Шайлийн Уудли ще участва в адаптацията на романа 'Three Women'

Шайлийн Уудли ще участва в адаптацията на романа 'Three Women'

Шайлийн Уудли, която може би ви е позната от 'Big Little Liars' и от много тийн филми като например 'Divergent' и 'The Fault in Our Stars', е избрана да участва в 'Three Women', предстоящ проект на Showtime, базиран на едноименния бестселър на Лиза Тадео.

Компанията получи правата за филмова продукция по книгата през 2019 година и е готова да се захване за работа. Снимките трябва да започнат тази есен, а всеки епизод ще продължава по час. Изпълнителен процудент е самата Тадео, главни продуценти са Лаура Исън, Кати Кирик и Еми Росъм. Луис Фрийдберг ще режисира първите два епизода.

Сериалът разказва за три жени, които са решили да променят живота си напълно. Лина, домакиня от преградията на Индиана, не е щастлива в брака си и започва афера, която бързо я обсебва и преобразява живота и. Слоун е в отворен брак със своя съпруг Ричард и това я устройва, докато двама секси непознати не заплашват тяхната модерна любовна история. Маги, студент от Северна Дакота, обвинява своя професор по английски, че се е забъркал в скандална връзка зад гърба на жена си. Уудли е в ролята на Джиа, писателка, която преживява тежката загуба на семейството си, убеждава трите жени да разкажат своите истории, като постепенно се сближава с тях.

Книгата е базирана на истинската история на три американски жени, които са били съдени заради техните желания. Тадео прекарва цяло десетилетие, работейки над нея, за да може тя да е възможно най-автентична. Романът е публикуван през 2019 година и веднага нашумява.

Шоуто ще разкаже историята на тези жени от тяхната лична гледна точка, което е и най-важното - да получим цялата истина от самите тях, без тя да е опетнена от лъжи и измислици на зложелатели, както е и в книгата. Showtime обещава то да е толкова интригуващо, че да обсеби бързо всеки зрител.

Уудли започна кариерата си с 'The Secret Life of an American Teenager' през 2008 година и наскоро се превърна в едно от големите и сериозни имена в Холивуд с ролята си в 'Big Little Lies', където си партнира с Никол Кидман и Рийс Уидърспун. Предстои ни да я видим и във филма 'Robots' следващия месец. Наскоро тя режисира няколко епизода на сериалите 'Y: The Last Man' и 'Deliver Us'.

Публикувано на 29.07.2021 от Вяра Тъпчева

Препоръчано
Снимка за публикацията 5 сериала за любителите на спорта!
TV
5 сериала за любителите на спорта!

Вяра Тъпчева - 09.12.2022

Снимка за публикацията 'Манифест': Интервю с Джеф Рейк
TV
'Манифест': Интервю с Джеф Рейк

Адрияна Кръстева - 04.11.2022

Снимка за публикацията 'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?
Филми
'Don't Worry Darling' - какво ни очаква?

Вяра Тъпчева - 20.09.2022

Снимка за публикацията Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?
TV
Какво трябва да знаем за 'Man vs. Bee'?

Вяра Тъпчева - 30.06.2022

Подобни публикации